10 tipikus ex a Facebookon

2013 Április 24

Megnehezíti a szakítást a Facebook, persze már ha regisztrálva van az ember. Sokan egy szakítás után elég furcsa módon kezdenek el viselkedni a másik féllel a leghíresebb közösségi oldalon. Furcsa megjegyzések, kiírások, célozgatások. Vannak akik kicsit másképp kezelik ezt, és ezt a  10 tipikus viselkedést mutatjuk be, amire az exek vetemednek. Biztos nektek is van történetetek ezzel kapcsolatban, de vajon mik a legidegesítőbbek?

Az első ilyen az empatikus. Néha napján rád ír, hogy hogy is vagy, minden ok-e veled, valószínűleg bűntudata van az egésszel kapcsolatban, ami történt, de nem annyira, mint a pártfogónak. Listánk második szereplője az ilyen ember, de milyen is a pártfogó? Elrontott mindent az életedben a szakítással, de most ő akar lenni a "hősöd". Segítő szándékkal minden jót bekommentel, elég egy poszt, hogy beteg vagy, és küldi a húslevest meg a meleg teát az üzenetben és Caps Lock feliratokkal ujjong az új állásodon vagy az új kapcsolatodon, miközben egyáltalán nem így gondolja. Az ilyen emberek néha magamutogató módon viselkednek. Ők a listánk harmadik legidegesítőbb exei. Minden kiírásával arra utal, milyen boldog végre nélküled. Az ilyen nagyon rosszul tud esni, főleg ha az illető dobott minket. Az ilyenek mondataiban gyakran felbukkan a "végre vége" szó.

10-tipikus-ex-a-facebookon

A negyedik embertipusok a listán épp a magamutogatók ellentétjei, a kizáró tipusuak. Róla soha semmit nem tudsz, mert a szakítás pillanatában Ő úgy oldja meg az egészet, hogy törölt az ismerősei közül, vagy ami súlyosabb, magát törölte, esetleg letiltot, hogy soha, semmilyen módon ne tudj meg róla semmit, és ezzel csak neked legyen rosszabb. A kerülő meg épp olyan, hogy minden kapcsolatot megszakít veled. Nem törölt, egyszerűen csak nem vesz észre. Lehet, hogy múlt héten az összes képedet belájkolta, most viszont olyan, mintha nem is élnél a Facebook-univerzumban. A hatodik a listán a hobbi-rabló. Amint szakítotok, kiderül, hogy ő tulajdonképpen mindent imádott a hobbijaid közül, csak nem mondta soha, és ezen felül az új csajával/barátjával éjjel nappal ezt csinálják. A képben maradó a hetedik. Bár szakítottatok, és az is lehet, hogy újra kapcsolatban van, azért néha napján mikor ideje van rá, úgy dönt, hogy belájkolja képeid, posztjaid, belső poénokat kommentel a képeid alá, hogy lehessen tudni, hogy ti régen jártatok egyszer vagy többször.

10-tipikus-ex-a-facebookon

Nyolcadik idegesítő ex az önző bűnbánó. Képes üzenetet írni évekkel később csak azért, hogy bevallja, Ő tényleg a legszemétebb ember a világon és bocsáss meg neki, de viszont nem is várja, hogy visszaírj. Ezt mind csak azért teszi, hogy a saját lelkét nyugtassa meg, vagy épp annyira összetört később, mert kidobott, hogy a pszichológusa azt ajánlotta neki, hogy írjon rád bocsánat esetén. Utolsó előtti a tapintatlan, vagy épp bosszúálló. Csak azért is cinikus megjegyzéseket tesz  a facebookon posztoknál, képeknél, bármit is csinálsz. Az ilyenek leggyakrabban azok, akikkel te szakítottál, ő meg még mindig nincs túl rajtad és ezért így viselkedik. A tizedik, egyben utolsó a kukkoló úgy mond. Nem is tudod, hogy minden nap megnézi az idővonaladat, képeket, posztokat. Ez persze akkor derül ki, mikor a közös kocsmában, bárban összetalálkozol vele és Ő már-már félrészegen, becsittentve csevegni akar és véletlenül rákérdez arra, hogy milyen volt a moziban, ahol tegnap előtt jártál.

{loadposition szoveg}

Szóval bárhogyan, bármilyen okból is szakítottál valakivel, a felsoroltak közül az exed biztos valamelyik módon viselkedik veled, bármennyire is jó volt régen a kapcsolatotok.

 

Megtekintések száma: 4322


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet