11 gyönyörű nő, akik csúnya NBA sztárokhoz mentek férjhez

2018 Február 16

Habár az életben tudunk csalni álmaink nőjének a felszedésében, akkor is, ha nem vagyunk „hercegek fehér lovon”: mégpedig úgy, ha rendkívül gazdagok vagyunk.
Csak menjetek el San Franciscóba, ahol több ezer szoftverfejlesztő építi a jövőjét, és a Szilícium-völgyben minden bizonnyal még több. A hölgyek szeretik azokat a kocka férfiakat, akiknek vaskos pénztárcájuk és bankszámlájuk van. De, ha nem vagy vonzó, vagy különösen intelligens, akkor van még egy mód arra, hogy megszerezz magadnak egy gyönyörű nőt, habár ez aligha a legkönnyebb út: légy kosárlabda- játékos. Lehet olyan arcod is, mint Szméagolnak a Gyűrűk Urából, vagy lehetsz olyan bölcs, mint Hodor a Trónok Harcából… ha 195 cm magas vagy és folyamatosan dobálod a 3 pontosokat, (vagy ha még ezt sem teszed – kérdezd meg Chris Andersent), akkor mindenképp össze fog jönni neked a dolog.

Bizonyítsuk be? Íme, az NBA 11 legocsmányabb fickója, mellettük a legszexisebb nőkkel.

11. Milica Marjanovic – Boban Marjanovic
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Boban Marjanovicra talán nem a legkellemesebb ránézni, de a tehetsége alapján helyet kapott a San Antonio Spurs csapatában, és zsákolt vele egy gyönyörű feleséget is. Boban és Milica az anyaországukban, Szerbiában találkoztak, és 2014-ben házasodtak össze, még azelőtt, hogy Boban ajánlatot kapott volna az NBA-ben lévő csapattól. Amikor megkapta az ajánlatot, akkor Boban San Antonióba költözött, hogy elfogadja azt. Habár Milica Instagramja alapján úgy látjuk, a nő úgy döntött, Szerbiában marad a két fiúgyermekükkel és a családdal.

10. Faith Rein – Udonis Haslem
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Udonis Haslemnek talán jól mennek a lepattanók, de ebben a kapcsolatban nem ő néz ki jobban. Habár a nejével, Faith-tel 14 éve ismerik egymást, így a kapcsolat köztük minden bizonnyal eléggé mély. Egyetemen találkoztak és egyfajta Romeó és Júlia kapcsolat volt köztük: A nő Virginia külvárosából származott… a fickó pedig Miami utcáiról. Sok mindent éltek át együtt, köztük egy abortuszt, amiről a nyilvánosság előtt is beszéltek egy interjú keretein belül, a The New York Times-ban. Faith mindenképp méltó a nevéhez (Hit) és a párja egy gyűrűvel jutalmazta a megingathatatlan hűségét 2012-ben. Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a pár együtt lenne akkor is, ha Udonis nem játszana az NBA-ben.

9. Sarah Dunleavy – Mike Dunleavy
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Azt nem jelenthetjük ki, hogy Mike Dunleavy lenne az NBA legcsúnyább játékosa, habár van pár Frankensteines beütése, ami miatt talán nem fogott volna magának egy olyan klasszikusan gyönyörű nőt, mint Sarah Dunleavy. A Chicago Bulls dobóhátvédje a Duke Egyetemen találkozott a csodálatosan szép, szőke feleségével, ahol mindketten diplomát szereztek. Mike-ot végül 2002-ben draftolta a Golden State Warriors csapata, és a feleségével 2008-ban házasodtak össze. Két gyerekük van.

8. Emilie Kaman –  Chris Kaman
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Emilie Kaman egy amolyan szomszéd csaj típusú szőke csaj, aki minden bizonnyal sosem értette, miért nem tudnak a férfiak a szemébe nézni 2 másodpercnél tovább. Chris Kaman pedig egy picit úgy néz ki, mint egy albínó ősember. Nyilván több van a kapcsolatuk mögött, mint a kinézetük, mert nem minden nap látsz Chrishez hasonló srácokat Emilie-hez hasonló csajokkal lófrálni. Egy gyerekük van, akit Barrettnek hívnak, ami a „Medve” szó hosszabb változata. Igen, jól olvastad: Chris annyira szerette volna Bearnek (Medve) hívni a fiát, hogy kitaláltak egy hosszabb nevet, amit lehet majd Bearnek becézni.

7. Adrienne Williams Bosh – Chris Bosh
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Adrienne Williams Bosh nem csak arról ismert, hogy hozzáment feleségül egy szupersztár sportolóhoz, Chris Bosh-hoz. Csupán 150 cm magas, de Adrianne-nek remek alakja van, és a Miamiban élő emberek a formás tomporáról ismerik őt leginkább. Olyan pletykákról is hallottunk, hogy lefeküdt Lil’ Wayne-nel, miután a szószátyár rapper odaszólt a Miami Heat csapatának, és megnevezte Adrienne-t, mint korábbi hódítását. De ez nem állította meg Bosh-t attól, hogy luxusban tartsa a hölgyét Miamiban, Florida államban. Chris szerencsés lehet, hogy ilyen jól kosarazik, mert kétséges, hogy csak a kinézete alapján megszerezhetett volna magának egy Adrienne Williamshez hasonló nőt.

6. Nadia Bonner – Matt Bonner
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Matt Bonner is egy olyan srác, akire nem feltétlenül mondhatjuk, hogy csúnya, de köze nem lett volna egy Nadiához hasonló csajhoz, ha nem kosarazna jól. Egy közös baráton keresztül találkoztak, amikor Bonner már a San Antonio Spurs játékosa volt, és azonnal megvolt köztük a kapcsolat, mert mindketten imádják a zenét. Nadia szerint a srác hihetetlenül okos, és tök „dilis”, szóval lehet, hogy akkor is összejöttek volna, ha Matt nem lett volna piszok gazdag és híres. Jelenleg két gyerekük van, szoktak jótékonykodni is.

5. Sharissa Cooper Mullens – Byron Mullens
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

A listán szereplő többi hölggyel ellentétben Sharissa Mullens mindenképp jobban szereti a visszafogott házas életet, mint a kosárlabdázó-feleségek pörgős életét. Míg a férje, Byron Mullens az LA Clippersben játszott, Sharissa otthon maradt a fiukkal, Baronnal, ahelyett, hogy városról-városra követte volna a férjét, és figyelemmel tartsa őt. Ennek talán ahhoz van köze, hogy a nő sokkal szemrevalóbb ebben a kapcsolatban, és Byron nem biztos, hogy tudna egy hozzá hasonló nőt fogni magának. Keveset lehet tudni Sharissáról, de ami a kinézetét illeti, ott tuti győztes.

4. Alla Mozgov – Timofey Mozgov
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Nem lehet könnyű egy olyan pasi feleségének lenni, aki úgy néz ki, mint egy főtt krumpli, de Alla Mosgov úgy tűnik, minden percét élvezi. Az orosz center, Timofey Mozgov és elbűvölő felesége, Alla 2011-ben mondták ki a boldogító igent, de a házassági ceremóniák egy nem éppen hagyományos módját választották. Ugyanis a frigy egy las vegasi éjjel-nappali kápolnában esett meg, de az ilyen kápolnában megházasodott párokkal ellentétben ők még mindig együtt vannak és az első gyereküket nevelik. Az Instagramja alapján Timofey sosincs messze a családjától, és szinte mindig magukkal viszi őket. Talán ez a boldog házasság receptje.

3. Jessica Olsson – Dirk Nowitzki
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Dirk Nowitzki és Jessica Olsson a megtestesülése az “ellentétek vonzzák egymást” kifejezésnek. A nő alacsony, a férfi magas. A nő kenyai, a férfi német. A nő csodaszép, a férfi… valamilyen. Házasságuk alkalmából két ceremóniát is tartottak. Egyet Németországban, illetve egy tradicionális kenyai ceremóniát Olsson családjának. Hagyományőrző kenyai ruhában voltak felöltözve, és Nowitzki emellé meglepte Olssonékat egy szarvasmarha csordával. Az ilyesféle tradíciók felé mutatott tisztelet minden bizonnyal nagy szerepet játszott Nowitzki sikerében, amikor lecsapott erre a gyönyörű nőre, és ez nem rossz módszer egy erős, egészséges házasság megalapozására.

2. Masha Kirilenko – Andrei Kirilenko
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Masha Kirilenko nem egy átlagos nő. Nem csak kivételesen elbűvölő, de egyben egy orosz énekes, és a Fashion IQ alapítója, ami egy népszerű weboldal és blog. Sőt, ha belegondolsz, eléggé lenyűgöző, hogy Andrei Kirilenko megfogott magának egy ilyen nőt, még akkor is, ha ő Oroszország kosárlabda nagykövete. Igen, így van. Gyakorlatilag már visszavonult, de ha azt nézzük, hogy Andrei mennyire nem illik a tökéletes feleségéhez, akkor itt egy kivételről beszélhetünk. És ami még durvább – Masha elmesélte a The New York Post-nak, hogy minden évben ad egy éjszakát Andreinek, amikor akárkivel megcsalhatja – habár nem tudjuk, miért tenne ilyet!

1. Tina Wiseman – Chris Andersen
11-gyonyoru-no-akik-csunya-nba-sztarokhoz-mentek-ferjhez

Amikor az ember annyira lepukkantan néz ki, mint Chris Andersen, a Memphis Grizzlies játékosa, az emberek azt hinnék, hogy szinte egy nő sem kezdene vele. De Chris szerencséjére van egy ütős fegyvere: az NBA. Ez csak egy megérzés, de talán így tett szert erre a csodás nőre, Tina Wisemanre. Először 2013-ban látták őket együtt Miamiban, amikor Andersen a Miami Heat játékosa volt, és azóta is együtt vannak. Remélhetőleg Andersen továbbra is jól fog bánni ezzel a cukisággal, mert különben a nő vele is fel fogja bontani az eljegyzésüket, ahogy azt az előző vőlegényével, Brandy Newmannel tette. Csak semmi pánik, Chris!

 

Megtekintések száma: 30294


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet