16 különbség nők és férfiak között

2018 Április 26

Fétfinátha

Ha egy férfi megfázik, elég jó sansszal bezárkózik egy szobába, magához vesz ipari mennyiségű gyógyszert. Semmilyen feladatot nem képes elvégezni, gyerekként viselkedik, és látványosan szenved.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Női megfázás

A kutatások szerint a nők könnyebben ellenállnak a megfázásnak és képesek a feladataikat elvégezni, úgy, hogy nem vesznek be szinte egyáltalán gyógyszert.  Ez a nők egyik szuperképessége.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Csoportfotó

Ha egy csapat srác közös fotót készít, mindenki a kamera felé fordul és csak az arckifejezésüket változtatják, többnyire mosolyognak.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Lány csoportfotó

Megőrülnek. Ez az egy szó írja le a legjobban a lányok viselkedését fotózáskor. Azt tudjuk, hogy imádnak mindenhol fotózkodni. Étteremben, strandon még az ágyban is. Ha esély nyílik, hogy csoportban készíthessenek egy képek akkor a legkülönbözőbb ülő és álló testpozíciókat veszik fel. Mindenféle grimaszt vágnak - jó esetben mosolyognak de ismerjük a kacsaszáj megoldást is-  és indokolatlanul sok képek készítenek.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Pasi selfiek

Ha egy srác selfiezni akar, a legegyszerűbb módját választja. Csak az arckifejezésre koncentrál, akárhol is készüljön, és a képen az arcukra közelítenek, csak az arcuk látszódik.

Csaj selfiek

Mivel a lányok okosak, tudják, hogy egy sima „csak arc selfie” nem vezet jóra, leginkább előnytelen képek készülnek. Ezért a kamerát távol tartják maguktól így előnyösebb oldalaikat is ki tudják domborítani.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Férfi tüsszentés

A pasik nem zavartatják magukat, ha tüsszenteni kell, kiengedik hangosan. Meg sem próbálják visszafogni.

Női prüszkölés

A nők szégyenlősebbek, ezért különböző technikákkal próbálják megállítani.

.16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Letört körmök

Megfigyelhettétek, hogy ha egy nő körme letörik, az a végénél törik le, mert hosszú körmük van. Ám egy férfi esetében, aki a körmeit rövidre vágja többnyire a közepénél törik, ahogy a lenti ábra is mutatja. Nem néz ki jól…

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Reakciók a körömletörés esetén

A nők tudatosan a köröm terén is. Szeretik a hosszú körmöket és vigyáznak rá. Ezért is veszik nagyon a szívükre, ha letörik a körmüket, bár ugye fizikai fájdalomról nem beszélhetünk. A férfiak ezt máshogy élik meg, nem foglalkoznak a fájdalommal.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Srácok barátkozóbbak

A fiúk természetüknél fogva könnyebben fogadják a barátságokat és könnyebben barátkoznak bárkivel.

Lányok sohasem kötnek barátságot első látásra

A lányok okosak és furfangosak, minden alkalommal megnézik, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár az új barátság.  Ehhez idő kell, ezért nem fogadják az új barátságokat első látásra.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott 16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Pasik csak arra költenek, amire muszáj

A férfiak nem igazán tudatosak a stílust és divatot illetően. Soha nem fizetnének olyan extrákért, mint arcpakolás vagy smink. Csak arra költenek, amire muszáj.

 16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

A divatipar a nőkből él

A nők szeretnek máshogy kinézni, mint a többi nő, ezért szívesen költenek ékszerre, sminkre, divatra és ruhákra.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott 

Reggeli készülődés a férfiaknál

A pasik gyorsak. Nem pazarolnak időt felesleges dolgokra és tevékenységekre, ezért ébredés után 10 perccel máris menetkészek.

 16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

Reggeli készülődés nőknél

Ahogy már előrébb megbeszéltük többször, a nők nagyon tudatosak az élet minden területén. Ez a tudatosság ugyanígy megtalálható a reggeli készülődés fázisaiban is. Képesek órákat eltölteni a legtökéletesebb összhang megteremtése érdekében és valljuk be, nagyon jól csinálják.

16-kulonbseg-nok-es-ferfiak-kozott

 

Megtekintések száma: 142540


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet