7 jel hogy örökre szingli pasi maradsz

2018 Április 20

Elgondolkodtál már azon, hogy harminc és negyven között miért vagy még mindig szingli? Oké, talán azért, mert így akarod. Vagy azért, mert nem volt szerencséd. Ezerből majdnem minden nő viszont azt állítja, a hozzáállással van a baj. Megmondták a hét leget, amitől tuti örökre szingliségre vagy ítélve ha hiszed, ha nem.

1. Nagy hiba, ha úgy akarsz levenni egy nőt a lábáról, hogy műkörmöt és póthajat ígérsz neki, s minden, ami külsőség "megkapod bébi" címszóval szédíted. Ez nem a tartós kapcsolatra vágyó hölgyek mottója, nekik igazi érzelmek kellenek.

2. Amikor beijedsz attól, hogy komolyabbra fordult a dolog közted és a nő között, s a partner várná tőled az együttérzést, esetleg a megoldást ha problémája akad. Erre te mit teszel? Bekapcsol nálad az a bizonyos pánik gomb, és úgy érzed neked túl sok az, amit elvárnak tőled.

3. Még az állítólag imádott nő képbekerülésekor sem vagy hajlandó lemondani a megszokott dolgaidról, mégcsak arra sem vagy hajlandó, hogy párodat helyezd első helyre. Meddig vállalja az akárhányadik szerepét? Ha esze van nem sokáig.

4. Amennyiben a nő nem azt a programot választja, amit te szeretnél, egyedül is lelépsz, könnyűszerrel faképnéd hagyod. Majd másnap valamikor jelentkezel nála, kedveskedsz apró ajándékokkal. Vajon hányszor fog megbocsájtani neked?

7-jel-hogy-orokre-szingli-pasi-maradsz

5. Túl sok nálad a még nem tudod a jövőre nézve. ha nem tervezel közös jövőt, nincsenek közös céljaid, mire neked párkapcsolat nemigaz?

6. Ígérsz a nőnek ezt is veszek azt is kapsz, segítek anyagilag, ha bajban vagy. De amikor mutatni kellene valamit visszakozol, inkább magadra költesz, mint rá.

7. S ha igazából nem is hajtasz a nő kegyeiért. Vadászgatsz, nézelődöl, s aki éppen horogra akad az lesz a jó. S nem kérdés hogy semeddig se lesz elég, minél több akad horogra annál jobb. Elvégre örök szingli vagy, nem igaz?

 

Megtekintések száma: 171564


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet