A 10 legszexibb munka férfiaknak

2018 Május 26

1. Rendőr
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Vegyük komolyan a dolgokat: Néha a nők csak arra vágynak, hogy a férfi irányítson. És ki lehet erre alkalmasabb egy bűnüldöző szervnél dolgozó férfitől? Egy kis tekintéllyel nagyon sokat el lehet érni egy nőnél. Menj, kapd el a gazfickókat, de azért otthon is tarts egy pár bilincset, biztos, ami biztos.

2. Könyvelő
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

A könyvelőkről közismert, hogy jól bánnak a pénzzel, de máshoz nem igazán értenek. Nyilván manapság másképp gondolják ezt a hölgyek. Ha úgy rendben tartja a ruháit és a személyes dolgait, mint az adóbevallásokat, akkor abszolút nyerő választás.

3. Gyógytornász
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Sosem hallasz nőt panaszkodni egy olyan férfiról, aki jól bánik a kezeivel. Egy gyógytornász felesége mindig szeretne egy masszázst munka után. De ne aggódj, a nő minden bizonnyal szívesen viszonozza majd.

4. Mérnök
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Mivel igazi problémamegoldó emberek, így a mérnökök szinte mindenhez értenek, és a tudásukkal képesek komplex problémák megoldására. A férfiak mindig panaszkodnak, hogy nem értik meg a nőket. Talán páran mégiscsak értik őket. Melyik lány ne szeretné ezt?

5. Környezetvédelmi tudós
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Ha a zöld az új fekete, akkor újonnan a természettel foglalkozók biztosítják az igazi vonzerőt. Lássuk be, semmi sem mutatja egy férfi érzékeny oldalát jobban, mint az, ha az adott személy szeretné megóvni a környezetet a következő generációk számára. És mellette megment pár bálnát is, ha már úgyis benne van a dologban.

6. Tanár
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Melyik lány nem volt belezúgva valamelyik tanárába az egyetemen? A tudás hatalom, a hatalom pedig szexi. Ennyi az egész. Ha ehhez társul még egy merész szemüveg, egy kis tudományos affinitás az élet finom dolgai iránt, akkor a nők szívesen megtudnának egyet, s mást rólad.

7. Marketinges
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Az előadásmód jelenti itt a legtöbbet. Egy nő sem szereti a lusta férfiakat, ezért, ha ösztönösen hajtasz az álmaid elérése felé, akkor nyert ügyed lesz a nőnél is. Hozd a legjobb formád és a nő rá fog jönni, hogy te vagy az a valami, ami eddig hiányzott az életéből.

8. Orvos
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Az orvosok odaadók, eszesek, és hihetetlenül tehetségesek. Melyik nő ne szeretne egy olyan férfit, aki annyi szívet megérint? És itt elmondok valamit: az orvosok fizetése sem utolsó.

9. Ügyvéd
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Sosem jön rosszul egy olyan ember az oldaladon, aki átfogó ismerettel rendelkezik a törvényekről. Gondolj bele a bírósági drámák vonzerejébe, az elegáns öltönyökbe, és máris láthatod, mennyire kívánatos férfi lesz belőled.

10. Építészmérnök
a-10-legszexibb-munka-ferfiaknak

Két dolgot minden nő keres egy férfiban. Ez a két dolog az elkötelezettség és a stabilitás. Az elkötelezettségről semmi sem árulkodik jobban, mint valami, amit egy beton alapra építenek és kővel megerősítenek. Szó szerint. Szóval, hajrá! Tervezz valamit, ami örökre megmarad! A hölgyektől nem fogsz panaszt hallani.

 

Megtekintések száma: 215872


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet