A 10 legszexisebb sorozat sztár

Friday, May 18, 2018

Lássuk be, mindenki szereti a sorozatokat. Legyen szó otthon, a legújabb CW-sorozatról, vagy egy Netflixes darálásról, folyton elfoglaljuk a kanapénkat és megnézzünk a kedvenc sorozatainkat.

Íme a lista:

10. Nina Dobrev – Vámpírnaplók
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Nina Dobrev bejelentette, hogy otthagyja a CW csatorna műsorán szereplő, Vámpírnaplók című sorozatban betöltött szerepét, de kétségkívül az egyik legszexisebb sorozatsztár volt 2015-ben. Miután szakított a munkatársával, Ian Somerhalderrel (Damon), Dobrev nem igazán randevúzott.
Idén a “The Final Girls” című filmben fog megjelenni, és még nem derült ki, hogy visszatér-e a tévéképernyőkre, miután felhagyott Elena Gilbert megszemélyesítésével.

9. Robin Wright – Kártyavár
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Robin Wright Penn jelenleg Claire Underwood szerepét játssza a Kártyavár című sorozatban. 2014-ben Aranyglóbusz-díjat nyert Frank Underwood képzeletbeli feleségének a megszemélyesítéséért. Ez a szőke szépség nem csak gyönyörű, de 49 évesen még mindig loholnak utána a férfiak. Wright a Herceg Menyasszonya (1987) című filmben eljátszott szerepe után vált híressé, ahol Boglárkát alakította, de a mai napig elnyeri a férfiak szívét.

8. Kaley Cuoco – Agymenők
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Kétség sem férhet hozzá, hogy Kaley Cuoco erre a listára tartozik. Szőke, bögyös és gyönyörű. Jelenleg az Agymenők című sorozatban szerepel, amiért nem kis pénzt kaszál. Ez azt jelenti, hogy nem csak szexi, de piszok gazdag is egyben, ami csak egy bónusz mellé. Cuoco nemrég hozzáment Ryan Sweeting tenisz sztárhoz, és alig várja, hogy egy farmon élhessen, és saját családjuk legyen.

7. Mila Kunis – Family Guy
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Mila Kunist a mozivásznon utoljára Jupiter Jones szerepében láthattuk a Jupiter Felemelkedése című filmben, de a tévéképernyőn a már végetért, Azok a ’70-es évek című sorozat sztárjának a hangját manapság a népszerű rajzfilmben, a Family Guy-ban hallhatjuk, ahol Meg Griffinnek kölcsönözi a hangját. Kunisról azt pletykálták, hogy feleségül ment a volt munkatársához, Ashton Kutcherhez, és van egy közös kislányuk, akit Wyatt Isabelle Kutchernek hívnak.

6. Kerry Washington – Botrány
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Kerry Washington karamell színű bőre és a tökéletes ajkai miatt szerepel a tavalyi év legszexisebb tévésztárjai között. Egy erős, gyönyörű afroamerikai nőt játszik, aki „botrányba” keveredik, és a valóságban a Time magazin 2014 egyik legbefolyásosabb emberének nyilvánította.

5. Stana Katic – Castle
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

A 37 éves színésznő, Stana Katic is felkerült a listánkra a gyönyörű hajával és a csodás szemeivel. A színésznő Kate Beckett nyomozót alakítja a Castle című sorozatban. 2015 áprilisában összeházasodott Kris Brkljackal, akivel már jó ideje együtt voltak. Nem csak tehetséges színésznő, de emellett 6 nyelven beszél folyékonyan. Ki ne szeretne egy olyan nőt, aki szexi és okos is egyben?

4. Deborah Ann Woll – Daredevil – A fenegyerek
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Deborah Ann Wollt először Jessica, a bébi vámpír szerepében láthattuk a True Blood című sorozatban, de ez a vörös hajú szépség elcsábít mindenkit a Netflixes sorozatban alakított szerepével, mint Karen Page. Segítőtársa egy vak hősnek, ami elég közel áll a szívéhez, mivel a barátja, E.J. Scott vak és koroidermiában szenved. Egy olyan nőt csak szeretni lehet, aki annyira szenvedélyesen szereti a párját, hogy a celeb státuszával felhívja a figyelmet egy betegségre, amitől a párja is szenved.

3. Jennifer Morrison – Egyszer volt, hol nem volt
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Jennifer Morrison egy szexi megmentőt játszik az ABC csatorna sikersorozatában, Once Upon A Time-ban, aki tud úgy öltözni, hogy gyönyörűnek vagy akár ijesztőnek fessen. Gyerekmodellként kezdte a karrierét, de a Dr. House című sorozatban vált híressé Allison Cameron szerepének eljátszásával. A mostani sorozatában betöltött szerepe teljesen eltér a Dr. House-ban alakított karakterétől, mivel egy gonosz nőt játszik. A rajongóknak viszont meg kell várniuk a következő évadot, hogy meglássák a gonosz szerepében.

2. Taylor Schilling – Orange Is The New Black
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Taylor Schilling nem csak egy szexi szőke nő, de ki tud úgy nézni, mint a szexi szomszéd lány. A vékony alkatával és remek vonalaival Piper Chapman karakterét személyesíti meg a Netflix sorozatában, az Orange Is The New Black-ben. Egy volt leszbi nőt alakít a sorozatban, és úgy játssza a szerepét, hogy mindenki tud neki szurkolni.

1. Emilia Clarke – Trónok Harca
a-10-legszexisebb-sorozat-sztar

Emilia Clarke jó okkal első a listánkon. Hihetetlen gyönyörű Daenerys Targaryen szerepében az HBO sikersorozatában, a Trónok Harcában. A sorozat javarészében eléggé hiányos az öltözéke, így nem csoda, hogy a listánk elején szerepel. A platinaszőke hajával és zöld szemeivel ez a londoni szépség odacsábítja az embereket a TV elé.

Te kit adnál még hozzá ehhez a listához?:)

 

Megtekintések száma: 215732


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet