A halál még sohasem volt ennyire szexi!

2018 Június 02

A halálról általában a gyász és a fájdalom jut eszünkbe, és rengetegen félünk tőle. Azonban a halál nem mindig szükségszerűen rossz. Szexivé lehet ugyanis tenni!

Ha végignézed ezeket a képeket, akkor a halálról többé nem csak a rossz dolgok fognak eszedbe jutni. Az itt látható hölgyek ugyanis vadítóan szexivé fogják neked tenni a halált.

Ez a gyönyörű, koporsóban fekvő teremtés egyszerre igézi meg tekintetünket, és hat a férfiasságunkra. Legszívesebben azt kérnénk a Jóistentől, hogy adassék meg, hogy a hölgy mellé temessenek minket. Vagy rá!

Ez a kép egy kicsit a retro világát idézi meg nekünk újra. Azonban ez nem teszi kevésbé szexivé, vagy erotikussá a belőle áradó hangulatot. Vigyázzunk a hölggyel, gondoljuk meg kétszer, hogy mit mondunk neki mert ha nem bóknak veszi, könnyen véget érhet az életünk.

A koponyák királynője kíváncsi pillantásokat vetett rád. Miért nem mész egy picit közelebb hozzá? Biztosan kiderülne, hogy nem harap!

Ez a bájos teremtés a temető egyik sírkövén vonaglik, miközben igéző pillantásokat vet ránk. A halál még sohasem volt ennyire csábító! Vigyázzunk azonban, mert ha beadjuk a derekunkat, könnyen magával ragadhat minket, és talán sohasem szabadulunk.

Ha létezik pokol, akkor csak reménykedhetünk benne, hogy egy ilyen igencsak szemrevaló domina fog várni minket a kapuknál. Érte még a pokol hetedik bugyrába is lemennénk, ha kell!

Ezt az igazak álmát alvó, elhunyt lányt talán már lovagja szerelmes csókja sem keltheti fel. Érdemes lenne megpróbálkoznunk nekünk felébreszteni. Talán a piszkos módszerek hatnak rá, és újra eleven lesz!

Vámpírok márpedig léteznek! Ez a szőke démon most bújt elő a sírból, és azt akarja, hogy vele tartsunk. A kérdés már csak az, hogy odaadjuk-e neki vérünket...

Ez a szigorú tekintetű lidérc alak azt várja, hogy közelebb lépjünk hozzá. Szinte hívogat a tekintetével.

Modellt állni egy koporsó előtt nem is annyira könnyű. Főleg úgy, hogy az ember lányának arra is ügyelnie kell, hogy még holtában is úgy nézzen ki, hogy eltudja csavarni bármelyik férfi fejét.

A legszexibb lányt utoljára hagytuk. Ha lenen halott szépségverseny, ő lenne az abszolút nyertes.Talán még mi is mellé feküdnénk a koporsóban, ha lenen elég hely!

Látod, hogy a haláltól nem is kell félni, és lehet elegáns és szexi? Messze van még az idő, mikor minket is elragad, de ha megtenné, csakis így tegye meg, gyönyörű lányokat küldjön utánunk, hogy átkísérjenek minket a másvilágra.

szexi top10 erotika érdekes érdekesség

 

Megtekintések száma: 670459


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet