A legextrémebb német randimódszerek

2013 Június 29

Ha egy felettébb izgalmas randira vágytok, vagy egy extrémitást kedvelő csajra, az alábbi módszereket ajánlják a németek:


Stefan Tolkmitt és Jörn Neuber randiötlete szerint például bekötötték az egymással ismerkedők szemét. Így nem mindjárt a külső alapján ítélték meg egymást a párkeresők. Nyolc percük volt eldönteni, hogy a szemkötő levétele után is kíváncsiak - e egymásra. Olykor megdöbbenve szembesültek azzal a résztvevők, hogy olyan személy nyerte el a tetszésüket, akivel másképp szóba sem álltak volna! Talán mégiscsak van abban a mondásban valami, hogy az " Ellentétek vonzzák egymást "!

Kellemest a hasznossal alapelven pattanhatott ki az az extrém ötlet, amely szerint a BKV azon utasai, akik első pillantásra érdeklődnek egymás iránt, a vállalat honlapján üzenhet egymásnak. Az így köttetett párkapcsolatok igencsak népszerűvé tehetik a BKV- t. 

{loadposition szoveg}

Érdekes ötletnek tűnik az úgynevezett vacsorafutás: idegen emberek együtt főznek és esznek, s mindegyik fogást másokkal, másik helyszínen. Az első fogás elfogyasztásának helyszínének hollétéről a társkeresők emailben kapnak értesítést. Az ott megjelenők pedig levélben kapják meg, kinek hol folytatódik a vacsora. Az újabb helyszínen új arcokkal találkoznak, s így tovább. Az est legvégén pedig, a zárópartin minden résztvevő jelenvan. Lehet, hogy a végére már fogalmatok sem lenne, mikor kivel és hol mit is beszéltetek, de ha mégis akadna valaki, akire meglepően jól emlékeztek, abban már lehet valami lehetőség! Talán ebben rejlik e bonyolult módszer lényege!

Aki gyerekkorában szerette a zsákbamacskás játékokat, annak tutira bejönne a palackposta módszerként emlegetett ismerkedési tipp: a társra vágyók információkat közölnek magukról internetes honlapjukon, s mindez levél formájában úgymond palackpostára kerül. S talán majd felkeresi őt, akihez eljut. Ugyanez a lehetőség fordítva is adott, ő is kap hasonló levelet, így nem kell tétlenül várnia, hogy talán remetekorára felkeresi majd valaki!

Ha ezeken a találkákon nem is szövődnek feltétlenül nagy szerelmek, kétségtelen, hogy életre szóló izgalmas élményeket tartogathatnak számotokra! Egy próbát mindenképp megérnek!

 

Megtekintések száma: 5165


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet