A legkerülendőbb nőtípusok

2013 Május 03

A tapasztaltabb férfiak szerint vannak olyan nőtípusok, amelyeket érdemes nagyívben elkerülni, máskülönben egy állandó problémákkal teli kapcsolatba lehet beleszaladni!

{loadposition szoveg}

  1. Kerülendő a nő, ha túl sokat beszél az anyagiakról: valószínűleg csak a pénzedre hajt, s a későbbiekben minden anyagi probléma megoldását tőled várja majd el, azzal sem törődve, mik a lehetőségeid
  2. Legfeljebb egy kaland erejéig tartják alkalmasnak az agyonsminkelt hölgyeket! Állítólag az ilyen típusok nem merik felvállalni önmagukat, s partnerüket sem! Csak a külsőségek számukra a dominánsak, bármekkora összegeket képes rááldozni, hogy tökéletesnek tűnjenek, s párjuk is úgy fessen, amilyennek elgondolták! De az érzelmek elmaradnak!
  3. Ha nem akarsz folyton kisebbségi érzésben élni kapcsolatodban, ne válassz folyton az eszét fitogtató nőt, aki lenéz másokat! Csak uralkodna rajtad, nem lenne kíváncsi a véleményedre!
  4. Rémálom lehet az életed, ha egy álomvilágban élő társra teszel szert! Ez a típus szeleburdi, komolytalan, nem tud bánni az élet apróbb dolgaival sem, viszont képes túlzásokba esni! Mellette minden valódi probléma a te válladat nyomná!
  5. Kiborítónak tartják a folyton bizonytalankodó nőket: semmilyen önálló döntésre, lépésre nem képesek, s folyton csak azt kérdezgetik, valóban jól néznek - e ki, valóban jól csinálták - e? S hiába helyeselnek óránként, újra és újra felteszik ugyanezeket a kérdéseket!
  6. Kerülni kell a folyton elkötelezettségekrő szónoklól, mindenáron házasodni akaró, máris az első randin sok gyerekről ábrándozó 30- asokat is! A férfiak szerint ők elsősorban férjet akarnak fogni, mert félnek, hogy kifutnak az időből, miközben annyira rátelepszenek párjukra, hogy az majd megfullad!
  7. Ha nem akarsz gyakran felszarvazott férj lenni, ne válassz olyan partnernőt, akiben túlteng az önbizalom, s a jelenlétedben sem riad vissza attól, hogy másokkal flörtöljön!
  8. Feltétlenül kerülendőnek mondják azokat a nőket, aki úgynevezett koravének: túl komolyak, nem értik a tréfát, otthon akarnak csak ülni, s depresszív hangulatukkal hamar megfertőznek!
  9. A pletykafészkeket sem szabad beereszteni a szívedbe: ezen típus előtt semmi sem szent, még a legintimebb, legféltettebb titkokat sem tartja tiszteletben! Állandó bajkeverő, sok haragost szerezhet neked!
  10. S vannak nők, akikről azt tartják, hogy örök szinglinek születtek! Vonzóak, de hűvösek! Csak kihasználnak, de magukhoz nem engednek közel, ha mégis, az ő szabályai szerint kell élned! Ők azt hiszik, létezik tökéletes férfi, legalábbis azzá lehet valakit tenni, ráadásul addig kéretik magukat, míg úgyis elmegy tőlük a kedved! Kár rájuk időt pazarolni! Talán érdemes megfogadnotok férfitársaitok tanácsait, talán mégis megér minden nőtípus egy próbát! Mit gondoltok?

 

Megtekintések száma: 5532


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet