A top 10 női erogén zóna

2013 Április 09

Igazságtalanság a férfiakkal szemben, hogy a női test ennyivel bonyolultabb, de némi plusz információ birtokában sok előnyre lehet szert tenni.

10. Combok
A belső comb erősen érzékenyen reagál az érintésre, a simogatásra, vagy, ha nyelvvel érinted. Rengeted idegvégződés található a testnek ezen a részén, ezért megéri hosszabb időt eltölteni ezen a megállón. A harapást viszont itt tilos!

9. A térd
Sok férfi nem is gondol arra, hogy a nő térdhajlatával foglalkozzon, pedig érzékenyebb, mint gondolnád! A sok idegvégződés és az érzékeny bőr miatt itt is nagyon gyengédnek kell lenned. Ezen kívül arra is figyelj, hogy ne ess túlzásba. ha túl sokáig időzöl egy ponton, az már inkább idegesítő, vagy kellemetlen lesz, ezért inkább váltogasd a „támadási pontjaidat".

8. Fenék
Ez a testrész mindkét nem képviselőinek „fogékony" az érintésre, paskolásra, vagy a gyengéd simogatásra. Néhányan viszont ennél is tovább mennek, és nyelvvel, ujjal, vagy más eszközökkel izgatják az ánuszt. Ez egy kényesebb téma lehet mindkét félnek, ezért jobb, ha előre tisztázzátok, ki mire vágyik.

a-top-10-noi-erogen-zona

7. Nyak
A nő imádja, ha csókot kap a nyakára, de már attól is megremeg a lába, ha csak a lélegzetedet érzi meg a bőrén. Szerencsés lehet ezzel kezdeni a játékot, mert egyszerre izgató és romantikus gesztus.
A kezedet se felejtsd el használni: simogasd a tarkóját, túrj bele a hajába, majd ahogy a száddal érinted a bőrét gyengéden, de mégis határozottan ragadd meg a haját. Ezzel azt üzened, hogy már alig bírsz magaddal, annyira akarod őt.

6. Fül
Kényeztesd a száddal, csókold, vagy finoman harapdáld. Ami ezen kívül a nőre jellemző, hogy imádja, ha a fülébe suttogsz. Nyilvánvaló tény, a férfi ezt mégis elfelejti. Ha nem jut eszedbe semmi odavaló, akkor viszont ne erőltesd. Ha nem jön természetesen, akkor az egész hangulatot agyoncsaphatod a félresikerült mondatoddal. Az is lehetséges, hogy a barátnőd egyáltalán nem igényli, hogy beszélj hozzá közben, de ezt már neked kell tudni.

5. Lábfej
Ha a bokáját simogatod azzal nem valószínű, hogy félrelősz, de ha párod túlságosan csiklandós, akkor a talpát, és a lábujjait óvatosan közelítsd, vagy egyáltalán ne.
Ha attól tartasz, hogy az egész napos jövés-menés miatt a lába izzadt, esetleg nem elég tiszta, akkor ennek a területnek a kényeztetését vesd be egy közös fürdőzés alatt/után. Ha hosszú napja volt, akkor biztosan díjazni fogja a masszázst!

a-top-10-noi-erogen-zona

4. Csukló
Sokan megfeledkeznek a nő ezen testrészéről, pedig a legtöbben imádják, ha ezen a részen simogatod, vagy finom puszikkal, csókkal kényezteted. Itt a bőr nagyon vékony, ezért legyél gyengéd, és ahogyan a térdeknél, itt is időben térj át egy másik területre.

3. Mellek
Túl sok hozzáfűzni való nincsen. Mindenki ismeri, és mindenki máshogy szereti. Az utóbbi főleg a bimbókra érvényes, mert van, aki a gyengédebb érintéseket igényli, de akad olyan is, aki nem bánja, ha bekeményítesz. Hogy a ti házatok táján mi dívik, a te dolgod, hogy kiderítsd.

{loadposition szoveg}

2. A klitorisz
Ugyanaz van itt is érvényben, mint egy bekezdéssel előbb, vagyis elég nehéz elsőre eltalálni, hogy a partnerednek mi lesz jó. A jeleket figyelve viszont nem nehéz rájönni, például, ha fészkelődni kezd a csípőjével, akkor jó úton jársz. Fontos! Ha odalent vagy, ne csak arra a pici pontra koncentrálj, hanem a körülötte lévő területre, és a combokra is! Fogd fel úgy, hogy összetartoznak és csak együtt működnek.

1. Ajkak
Így van! Az első számú női erogén zóna a száj, vagyis az ajkak. Ha tudod a módját, hogyan csókold, harapd, vagy izgasd más módon, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem álltok meg a szimpla csókolózásnál. Legyél szenvedélyes, közben húzd erősen magadhoz!

a-top-10-noi-erogen-zona

Mint azt tudjuk, minden ember különböző, más-más érzékenységi szinttel és ízléssel, de most, hogy már ismered mind a 10 pontot, nincs más dolgod, mint hogy a legközelebbi alkalommal előkapd a térképedet és felfedezd a reakciókat!

 

Megtekintések száma: 5582


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet