A világ 10 legijesztőbb CGI alkotásai

2018 Február 11

A számítógépes grafika mindig is egy igazi művészet volt, mely hatalmas tudást és kreativitást igényel. Azonban van úgy, hogy néha a művészet félrecsúszik, és olyan dolgok születnek, melyektől az embert a frász kerülgeti. Épp úgy, mint ezektől az alkotásoktól!

Emlékszel, hogy annak idején még a kétdimenziós játékok korában alig pár pixel állt rendelkezésére a számítógépes zseniknek a művészkedésre?

Aztán hirtelen, robbanásszerű fejlődésnek indult ez az ágazat, és ma már 3 dimenziós, több millió poligonból alkotnak meg komplett modelleket, valóságokat.

Néha azonban ezektől az alkotásoktól az embernek feláll a hátán a szőr!

Rögtön az első videó valami borzalmasan bizarr és ijesztő. Eleinte csak mosolyog a modell, majd ez a mosoly szó szerint szétszakítja az arcát. Ki a franc csinál ilyet? 

Ez a második vigyor még ijesztőbb, és egyben már az elmebetegség határát súrolja. Aki ilyet csinál, az minimum debil, vagy elszívhatott egy vicces cigit, mielőtt nekiállt megalkotni a jelenetet.

Ilyen „gyönyörű” fogakat már rég láttunk. Egyszerre félelmetes és groteszk. De talán inkább az utóbbi, de az nagyon.

Ez valami borzalom. Abban 100%-ig biztosak vagyunk, hogy néhányunk rémálmaiban már feltűnt ez az illető!

Olyan, mintha valami sorozatgyilkos, vagy egy elmebeteg orvos elcseszett vizsgafilmje lenne. Mégis, ki csinálhat ilyet, és milyen perverz apropóból?

Ez az igazi, klasszikus értelemben vett őrületet tükrözi. Mikor az ember fejében minden ki van fordítva, és a helyzeteket, a saját életét is kicsavarva látja.

Ez a zene és ez a tánc őrületes. Szó szerint, mert nagyon félelmetes, de legalább van benne valami bizarr báj.

Ha ezt megnézed, igencsak hátra fogsz hőkölni a monitor előtt ülve. Ilyen bizarr dolgokat csak igazi művészek csinálnak.

Függőként szép az élet igazán, legalábbis azt gondolná az ember. Ha végignézed ezt az animációt, már lehet teljesen mást fogsz gondolni!

Ez a bőrét levedlő csontváz emlékeztet bennünket arra, hogy időnként az ember is visszavedlik állattá. De bármi is az üzenete, bizarr, és beteges.

Ha mindet végignézted, vigyázz arra, nehogy valamelyikkel találkozz majd egyszer egy rémálmodban. Ezek ugyanis rendkívül aljas módon képesek belemásznia  fejedbe!

Ha azon gondolkodsz, kik képesek ilyet létrehozni, és mi céljuk van vele, ki kell ábrándítsunk: nincs rá létező magyarázat.

ijesztő top10 bizarr

 

Megtekintések száma: 570883


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet