Drága celebtestrészek

2018 Április 19

Szupermodellek, énekesek, sportolók. Mindegyiknek van valamilyen testrésze, ami számára nagyon fontos, és értékes. Ezért, valamely baj esetére ezekre hatalmas összegű biztosításokat kötnek. Melyik sztár mit tart magán a legértékesebbnek?  

Heidi Klum. 

A szupermodell formás lábaira kötött összesen 2,2 millió dollár értékű biztosítást. A jobb lába 1,2 milliót, míg a bal "csak" 1 millió dollárt ér, mert azon van már egy heg.
                           draga-celeb-testreszek

Tina Turner. 

A "rocknagymama" a mai napig büszke lehet igencsak formás lábaira. Sokat is érnek neki, hiszen 3,2 millió dollárnyi biztosítást kötött rájuk.
                          draga-celeb-testreszek

Dolly Parton. 

Ha valaki meghallja a nevét, nemcsak az ugrik be, hogy a country királynője Amerikában, hanem egyéb látványos dolog is eszébe jut róla. Hatalmas méretű mellei. Ezek a keblek 3,8 millió dollárt érnek az énekesnőnek.
                         draga-celeb-testreszek

Jennifer Love Hewitt. 

A Szellemekkel suttogó sorozat sztárja szintén büszke dús idomaira. Egyenként 2,5 millióra, azaz összesen 5 millió dollárra kötött biztosítást rájuk.
                         draga-celeb-testreszek

Tom Jones. 

A búgó hangú énekes mindig is büszke volt megjelenésére. Hiába van az új trend szerint a férfiaknak kislányosan csupasz mellkasa, ő ebben nem halad a korral. Mai napig mellközépig kigombolt inggel jelenik meg a színpadon, és büszkén mutatja védjeggyé vált mellszőrzetét, ami nagyon sokat ér neki. 7 millió dollárra van biztosítva.

                        draga-celeb-testreszek

America Ferrara. 

Nálunk a Címlapszori címen futó sorozat (Ugly Betty) szép színésznője a fogaira kötött biztosítást. Ha csak egy kicsit is csorbulna bájos mosolyának szépsége, a biztosítótól kapna 10 millió dollárt.
                        draga-celeb-testreszek

Rod Stewart. 

Az érces hangú énekesnek sokat érnek a hangszálai. 15,5 millió dollár üti a markát, ha történik a hangjával valami.
                        draga-celeb-testreszek

Jennifer Lopez. 

Az énekesnőnek remek hangja van, de ő mégsem arra kötött biztosítást, hanem egy sokkal többre értékelt testrészére. A fenekére. A gömbölyded testrész értéke 27 millió dollár.
                        draga-celeb-testreszek

David Beckham. 

Egy focista mit féltene a leginkább magán? Természetesen a lábait. Ez David-nél sincs másképp. Ezért 70 millió dolláros biztosítást kötött rájuk.
                        draga-celeb-testreszek

Mariah Carey

Ő is formás hátsófelét tartja magán a legértékesebbnek, ugyanúgy, mint Jennifer Lopez. Ezért kereken 1 millió dollárra biztosította.
                        draga-celeb-testreszek

 

Megtekintések száma: 74752


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet