Emberek, akiknek rosszabb volt a napja, mint neked!

2018 Február 07

Azt hiszed, rossz napod volt? Tévedsz! Nézd meg ezeket a szerencsétleneket, és rájössz, hogy te igazán szerencsés vagy!

Sokszor gondoljuk azt, hogyha rossz napunk volt, hogy csak velünk szúrt ki az élet, és mindig a legborzasztóbb, és egyben legbosszantóbb dolgok azok, amiket bevonzunk.

Pedig elég, ha megnézel másokat, és rögtön megváltozik a nézőpontod. Ezeknek az embereknek sokkal rosszabb volt a napjuk, mint neked valaha bármikor!

Ez az ismeretlen férfi feltehetően nem számított arra, hogy az emeleti padló fogja magát, és egyszerűen megszűnik alatta létezni. Pedig jelen esetben ez történt. A gerendák elértek, és megtörtént a baki.

Nem csak újra kell burkolni majd, de még egy álmennyezet is kinéz. Csak győzze a melót, és reméljük, hogy van egy kis félretett pénze!

Egy iszonyatosan fülledt nyári napon valaki véletlen a kocsiban hagyta a gumicukorból formált kukacokat. Nagy hiba volt… De abban biztosak lehetünk, hogy még egyszer ezt a hibát már nem fogja elkövetni.

Ugyanis biztosan több órájába telt, mire kisikált mindent jó alaposan, és közben szabadkozott, hogy soha többé nem hagy semmilyen olvadó dolgot az autóban.

Edward szemmel láthatóan nem áll a helyzet magaslatán. Vajon milyen érzés lehet neki, hogy nyerni ment be a műsorba, és a végén még ő lesz az, aki ráfizet? Ilyen egy igazi vesztes jellem?

Vajon a pódium mögött állva ő is azon gondolkodhatott, hogy ez nem volt túl jó ötlet?

Autótulajok figyelem! Ugye ezután a látvány után mindenki megtanulja, hogy a kólával óvatosan kell bánni a kocsiban? ha ugyanis úgy járunk, mint a képet készítő férfi, akkor befizethetünk egy jó kis kárpittisztításra.

Egyetlen előnye az lehet, hogy a nyári melegben kellemes fenékhűsítőként használhatjuk az ülést, míg el nem olvad alólunk a jég.

Ha az aknakeresőben reggel így indítanánk, mi aznap nem mennénk sehová, mert az a nap már eleve el lenne cseszve. Nem tudjuk, hogy ehhez a találathoz mekkora „szerencse” kell, de aki megcsinálta, egy igazi lúzer lehet

Egy olyan vesztes, aki még nálad is sokkal szerencsétlenebb. Szóval nyugi, egyáltalán nem vagy annyira gáz!

Ezt a remek szelfit a lány nem sokáig élvezhette. Bizonyára már te is észrevetted az ezerrel a szőke csajszi feje felé suhanó labdát.

Nem tudjuk, hogy mi történt a fotó elkészültét követően, de úgy sejtjük, hogy a csinos hölgy számára emlékezetes maradt ez a szelfi.

Égtél már le a napon? Kellemetlen érzés mi? Mikor mindened rákvörös, fáj, és pár nap múlva úgy vedlesz, mint egy óriás Anakonda az Amazonas közepén.

Hát még milyen kellemetlen lehet, mikor mintát éget rád a lábadon felejtett kanál és tálka!

Ha a nap már nem lehetne rosszabb, akkor még a megrendelt, késve házhoz szállított pizza teteje is felragad a dobozra.

Ha imádod a pizzára szórt olvadó sajt ízét, és odavagy a látványáért, akkor ez külön sorscsapás lehet a számodra! De fel a fejjel, lesz még rosszabb is!

Igen, ennyire könnyű kizárni magad, ha ilyen típusú ajtód van. Az illetőnek ez a bravúros mutatvány úgy sikerült, hogy sietett, és nem oda figyelt, és a kilincsre akasztotta a kulcsot, majd bevágta az ajtót.

Ekkor jött rá, hogy lényegében kizárta magát. Ha önkizárással kapcsolatban akarsz tanácsot kérni, ő a szakértő!

Ha valakit magasra emelnek, és tériszonya van, az bizony berosál a látványtól! Így volt ez az egyik szurkolócsapat tagjával is, akire rájött a szapora, miközben a levegőbe emelték társai.

Néhányan időben észrevették a fospermetet, és riadtan próbáltak elmenekülni, mielőtt földet ér.

Ha eddig úgy érezted, hogy kibabrált veled a sors, akkor vélhetően eme képsorok megtekintése után már inkább érzed magad igazán szerencsésnek, mint igazi baleknak.

top10 humoros viccesmhumor

 

Megtekintések száma: 54612


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet