Extrém tippek, hogy ne fogjon rajtad az átok

2013 Október 24

A látók szerint nem vicc, valóban létező jelenség, hogy valakit megrontsanak, megátkozzanak! Ezt a negatív energiát pedig gyakorlatilag bárki ráküldheti a célszemélyre, ha elég ügyes ahhoz, hogy gonosz gondolathullámait összpontosítsa és tudatosan irányítsa.

Az efféle mágikus támadás célja pedig a másik ember életének ellehetetlenítése. Legalább ilyen extrémek a kivédésre ajánlott alábbi tippek is: 

1. Gyűjts össze apró göröket legközelebbi elhunyt szeretteid sírjáról! Rejtsd el őket az ágyad matracába, a legjobb, ha belevarrod azokat, nehogy bárki megtalálja és kidobja! Így szeretteid szelleme által álmodban is védve leszel az ártó gondolatoktól!

extrem-tippek-hogy-ne-fogjon-rajtad-az-atok

2. Ha nemkívánatos személy érkezik hozzád, vagy úgy érzed, ellenséges szándékai vannak látogatódnak, távozásakor bal kézzel önts ki utána gyorsan egy pohár vizet, s mondd magadban, hogy "Távozz tőlem, Sátán!, Tűnj el, gonosz!"  Utána viszont 5 percig senkihez nem szólhatsz, mert arra fog szállni minden rossz! Ugyanígy, ha magadban beszélsz, mégis rádszáll a rontás!

{loadposition szoveg}

3. A harmadik extrém módszer pedig az ellenségeknek véltek nevének lefagyasztása: tegyél minden nevet egy vízzel megtöltött zacskóba, s így helyezd be azt a mélyhűtőbe! A felírt személyeket ezzel tudod lekötni, hogy úgymond lefagynak a feléd küldött gonosz energiáik.

Azért nem kell megrémülni, hisz nagyon erős aura kell a sikeres gonoszkodáshoz, de olykor nem árt óvatosnak sem lenni! Hisz tudhatjátok már A megcsalt nők legeszelősebb bosszúiból is, hogy egyesek mindenre képesek!

 

Megtekintések száma: 7216


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet