Ezeket az Instagram-oldalakat kövesd (10 kedvenc)

2018 Március 26

Ha az ember jól használja a social media-felületeket, a számára érdekes oldalakat követi, akkor folyamatosan inspirálódhat és izgalmas dolgokat láthat.
Ma 10 Instagram-accountot mutatunk be, amelyeket érdemes lehet minden férfinak szem előtt tartania. Nekünk ők a kedvenc felhasználóink az elmúlt időszakban.

Instagram / 233 millió követő
A hivatalos Instagram-oldal. Igen, jól olvastad, valóban 231 millió követővel rendelkezik és ezzel a legtöbb ember által követett account is. Más felhasználók képeit válogatják ki, amelyeket név szerint is megemlítenek, így további remek oldalakra bukkanhatunk.


Elon Musk / 6.9 millió követő
Elon Musk az az ember, akit minden létező social média-felületen követned kellene – igaz, a Facebookról a cégeit már törölte, elképzelhető, magát is fogja. Már csak a Tesla miatt is megéri figyelni rá, de sose lehet tudni, hogy a SpaceX főnökének éppen mi jut az eszébe.

Kate Upton / 5.6 millió követő
Természetesen nem fordulhat elő egy férfi Instagramján, hogy a szemét ne tudja gyönyörű nőkön pihentetni. Nem szeretnénk a hírvonalad olyan nőkkel elönteni, akiken hónapok óta nem lehet ruhát látni, ezért lehet Kate Upton érdekes választás, mivel a fotózásain kívül a normál életéről is posztol. Így a buszon is tudsz majd anélkül utazni, hogy valaki oldalról furcsán nézne rád…


Men Fashion / 598 ezer követő
A trendek követése férfiként is fontos, hogy a megjelenésünkkel jó benyomást tudjunk tenni arra, akire csak szeretnénk. Itt folyamatosan az új divatokba nyerhetünk betekintést, ahonnan könnyen inspirálódhatsz és akár egy-két stílusos darabot be is szerezhetsz.

The Rock / 102 millió követő
A szórakoztatás legnagyobb mestere. Dwayne Johnson folyamatosan posztol a privát életéről, az edzéseiről, a napi harmadik reggelijéről, a családjáról és persze a legújabb trailerekről. Hogy lehetne őt nem szeretni?

Blacklist Lifestyle / 2.4 millió követő
Minden férfi szeretne szép autókat látni az Instagramján. A sportautók, motorok és feltuningolt verdák hihetetlenül fel tudják dobni az idővonalad. A képek magukért beszélnek.


Chris Pratt / 15 millió követő
Chris Pratt pillanatnyilag az egyik legkedveltebb színész az egész világon. Ez az Instagram-követőinek számán is visszatükröződik. Pratt főleg a humora miatt ismert, ami az Instagram-oldalán is meglátszik, mivel nagyon szórakoztató tartalmakat oszt meg nap mint nap.


Dan Bilzerian / 23.1 millió követő
Ez az igazi lifestyle! Dan híres pókerjátékos, aki betekintést enged a privát élete intim részeibe is. Bulik, csinos nők, fegyverek, órák és drága autók, mindegyiket megtalálhatod, sokszor akár egy képen…


Por Homme / 19.5 ezer követő
Egy kicsit undergroundabb tartalom. A kitalálója Atif Kazmi, aki a mai napig kezeli az oldalt. A szemet gyönyörködtető képek remek stílusérzékkel készültek.

VIA AJOURÉ MEN

stílus férfi instagram lifestyle men style

 

Megtekintések száma: 99378


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet