Hagymatikum évértékelés

2022 Január 17

2021 a változások és az alkalmazkodás éve volt. Az első 4 hónapban nem fogadhattunk látogatókat, ez idő alatt karbantartási munkálatokat végeztünk, illetve a holdingban üzemeltetett cégforma lehetőséget nyújtott a divíziók közötti hatékony munkaerő-gazdálkodásra és ami a legfontosabb a munkahelyek minél nagyobb mértékű megtartására. Májusban háromlépcsős nyitást követően az első periódusban oltási igazolvánnyal, igazolássokkal volt látogatható az intézmény, júliustól tudtunk korlátozások enyhítésével szélesebb vendégkört kiszolgálni.

A nyári időszakban nagyon sokan választották szerencsére a Hagymatikumot, egészen az ősz első feléig, majd a koronavírus esetszámai, ahogyan az országos tendencia mutatta hatással voltak a szórakoztató, rekreációs egységek látogatószámaira, bevételeire. A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő karácsonykor és két ünnep között is várta a vendégeket, egyedül szenteste volt zárva a létesítmény. A 25-i bevételforgalomhoz a képest a 26-ai közel másfélszer több volt már, de a legjobb visszamérési mutatókat a 12.31. hozta az elmúlt napokat figyelembe véve.

December hónapban sokan választották az ajándékkártyát karácsonyi meglepetés gyanánt, melynek nagy előnye, hogy hosszú lejáratú, 2 éven belül felhasználható, akár több részletben is az intézmény szolgáltatásaira. Ez az ajándékozó és az ajándékozott számára is ad egy biztonságérzetet, hogy amikor ideálisnak érzi, akkor tudja beváltani, nem sürgeti záros határidő. Előző években nagy rendezvény keretében szerveztünk tematikus esteket szilveszterkor, ezt most a pandémiás helyzetre tekintettel, a számos bizonytalansági faktort figyelembe véve éjszakai fürdőzéssel váltottuk ki, ami azt jelenti, hogy hosszított nyitva tartással, hajnal 2 óráig fürdőzhettek, szaunázhattak a vendégek, de koncert- showelemek nélkül, nem zenés-táncos programként. Az étteremben tudtak fogyasztani is, vagy éjfélkor koccintani.

2021-ben májusban tudtunk először látogatókat fogadni, de azt követően folyamatosan megtelt élettel a Hagymatikum, ahol az év utolsó napjáig 174.100 vendéggel volt szerencsénk találkozni a bő fél év alatt és a fejlesztés is ütemezetten, kiváló tempóban halad. A megrendelő képviselői, az önkormányzat, a kivitelező és a fürdőt üzemeltető Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. csapata arra törekszik, hogy minél zökkenőmentesebben tudjanak a vendégek fürdőzni, amellett, hogy az építési folyamatok is látványos léptékben tudjanak a cél felé menetelni.

Mindemellett nagy öröm, hogy kollégáink versenyeken mérettetnek meg szép eredménnyel például a szaunamesterek, továbbá képzéseken vesznek részt többen is, illetve új szolgáltatásokat vezettünk be, így a kismamatornát vagy a szülés utáni téringet, de fejlesztettünk is, a babaúszást már 3 féle módszerrel igénybe tudják venni az érdeklődők, ezen kívül a nyári, őszi programok és a közel „teltházas” 7 hetes csobbanós napközi is megvalósult.

2022-ben egy tervezhetőbb évben bízunk, szeretnénk minél több mosolygó, elégedett vendéggel találkozni.

 

Megtekintések száma: 162396


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet