Íme, 10 nagyon buta kérdés, melyet ügyfelek kérdeztek vállalkozóktól!

2018 Január 04

Ha volt már valaha vállalkozásod vagy dolgoztál már nagy cégnél, akkor biztosan belefutottál már nagyon bura, már-már az őrület határát súroló kérdésekbe. Íme, néhány gyöngyszem!

Nehéz dolog a vállalkozói lét. De éppen telefonos ügyfélszolgálatosként is nap mint nap meg kell küzdenünk olyan hülye kérdésekkel, melyeket nem gondoltuk volna, hogy valaki valaha fel mer tenni.

Abszurd és értelmetlen kérdésekből soha nem elég. Kiválogattunk néhány rendkívül buta és értelmetlen kérdést, melyet ügyfelek tettek fel.

1. Fenyőfa

Egy igazi, farmon nevelt minőségi fenyőfákat áruló férfitől egyszer egy nő váratlanul megkérdezte az egymillió forintos kérdést: „Ezek a fenyők miből készültek?”

Mondanunk sem kell, hogy a férfi zavartan próbálta elmagyarázni a hölgynek, hogy a fenyők fenyőfából „készülnek”, és úgy nőnek a farmon, nem pedig egy műhelyben állítja elő őket valaki.

2. A tanult biológus

Egyszer egy állatkertben dolgozó férfihez lépett oda egy naiv érdeklődőt, aki feltehetően nem lehetett egy igazi zseni biológiából, ugyanis az által feltett kérdés így hangzott: „A zsiráfok csapatban vadásznak?”

Hogy mi volt a dolgozó reakciója, nem tudni, de remélhetőleg elmagyarázta a turistának, hogy a zsiráf növényevő állat.

3. A kenus férfi

Egy férfi egyszer betévedt egy biciklis boltba, majd megkérdezte, hogy ott csak árulják a bicikliket, vagy meg is javítják azokat? Erre a tulaj azt felelte, hogy mindkettőre lehetőség van. A vásárlónak felcsillant a szeme, és azt mondta, hogy akkor behozná a Kenuját, hátha meg tudják javítani.

A tulajdonos természetesen azonnal visszakérdezett értetlenkedve, hogy milyen márka az a Kenu, mert soha nem hallott még róla. A férfi ekkor elmondta, hogy a Kenu az egy kenu, egy csónak. Ekkora hajtották el melegebb éghajlatra az urat.

4. Furcsa érdeklődő

Egyszer egy hotel recepciósához lépett oda egy jól öltözött, precíz kinézetű férfi, és ezt kérdezte: „Ha kiveszek egy szobát, akkor az ágy is benne van a foglalási árban?”.

A hotel recepciósa nem tudott mit kezdeni a kérdéssel, és elmondta, hogy igen, természetes, hogy az ágy, mivel a szobában van, amit kivesz, benne van az árban, és nem fogják előtte kivinni.

5. Kínai étterem

Ez az eset egy Misouriban található kínai étteremben történt. A jelenlévők kristálytisztán emlékeztek, hogy egy nő hisztérikusan odakiabált az egyik pincérnek, hogy hozzon az édes mellé savanyú szószt is, mert az asztalon csak egy szósz van.

A nő minden bizonnyal nem volt tisztában a kínai konyhával, és soha nem volt még azelőtt kínai étteremben…

6. A boros férfi

Egy alkohol üzletben dolgozó férfi szokatlan látogatásnak volt tanúja. Az üzletről azt kell tudni, hogy 80%-ban bort forgalmaztak, és a borok jelentős része legelöl volt, az üzlet elülső részében. Csak a helyiség legvégén lévő kis sarokban volt néhány töményebb szeszesital.

Egy férfi váratlanul betoppant az üzletbe, majd üveges szemekkel a bolt hátsó részéig sétált, mire megkérdezte az eladó, hogy hol találja a borokat.

7. Zavart férfi

Egy női eladóm mesélte el a történetet, miszerint egy férfi rendelt tőlük egy csomó dolgot, egy pohár ice teát, és egy hatalmas adag kávét is. A férfi türelmesen várta, hogy ezeket meghozzák neki.

Amikor a nő átnyújtotta neki a kávét és az ice teát, a férfi megkérdeztek, hogy melyik melyik?

8. Ehető ragasztó

Egyszer egy papírboltban kérdezte meg valaki az eladót, miközben egy formaldehid alapú ragasztót tartott a kezében, hogy van-e belőle ehető verzió is.

Nem tudni, hogy csak egy túlságosan szigorú diétán volt, vagy viccnek szánta a kérdést, mindenesetre tájékoztatták róla, hogy nincs ilyen változata a ragasztónak.

9. A virágárus

Egyszer egy virágárus napját dobta fel egy nagyon bolondnak tűnő kérdés. Egy siető férfi állított be a voltba, majd azt kérdezte, hogy árulnak-e igazi virágot?

„Csak azt árulunk!” –vágta rá az eladó, miközben majdnem elröhögte magát, mert ilyen hülye kérdést még soha nem hallott.

10. A Disneyland alkalmazott, akitől megkérdezték az évszázad kérdését

Egy férfi számolt be arról, hogy mikor felvették a Disneylandhez, akkor a kollégák előre figyelmeztették, hogy rengeteg bugyuta kérdést fog hallani a látogatóktól. 

Az egyik, amit nagyon gyakran fog hallani az így hangzik: „Mikor lesz pontosan a 3 órai parádé?”

És tényleg! A férfitől rendszeresen kérdezték meg az emberek, hogy mikor fog kezdődni a 3 órakor induló parádé…

vicces top10 érdekes érdekesség humoros

 

Megtekintések száma: 38620


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet