Itt a legfrissebb rangsor a magyarok kedvenc szállodáiról

2018 Február 19

Negyedik alkalommal állította össze a legjobb hazai szálláshelyek listáját az Utazok.hu cégcsoport. „Ez az egyetlen hazai lista, amelynek összeállításába nem szól bele szakmai zsűri, hanem közvetlenül az utazók véleményét tükrözi. Idén több mint 35 000 szavazat érkezett a szálláshelyekre.” – árulta el Szennay András, az Utazok.hu ügyvezető igazgatója. A legjobb szállás az utazók véleménye alapján – a tavalyi évhez hasonlóan - a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok lett, a második helyezést a sümegi Hotel Kapitány Wellness, a harmadikat az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel kapta.

A Puchner Kastélyszálló abszolút győzelmében feltehetőleg sokat nyomott a latba az élménybirtok, ahol szinte életre kel a középkor. A tematikus park korhű épületekkel, kézművesekkel, animátorokkal, színészekkel, lovasokkal repíti a középkor világába a vendégeket – korosztálytól függetlenül. Pék Judit, a Puchner Kastélyszálló marketing csoportvezetője arról számolt be, hogy a szálloda kezdi elveszíteni a szezonalitását, vagyis már alig vannak holt időszakok náluk.Vendégeink 98%-ban belföldi, azaz hazai turisták és szinte egész évben ugyanolyan lelkesedéssel érkeznek hozzánk. Természetesen a nyár legfőképpen a családoké, akik a vízparti nyaralás helyett szívesebben választanak olyan helyszínt, ahol jó és rossz idő esetén is biztosítva van a fürdőzési és szabadidő eltöltési lehetőségük.” – mondja Pék Judit.

Az Aranycsengő díjat a fődíj mellett öt kategóriában osztották ki: lehetett szavazni a legromantikusabb, a legjobb ár-érték arányú, az idősebb generáció kedvence, a legbarátságosabb és a leginkább családbarát szálláshelyekre.

Az idei győztesek:

A legromantikusabb szálláshely a párban utazók szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel lett.

Az év családbarát szálláshelye címet idén a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyerte el.

A legbarátságosabb kategória nyertese a Hotel Castello Siklós.

Az idősebb generáció által leginkább kedvelt szálláshely az egri Hotel Eger&Park lett.

A legjobb ár-érték arányú kategória nyertese az Orchidea Hotel Lipót.

Az Utazok.hu cégcsoportRÓL

Az Utazok.hu cégcsoport portfoliójában több tematikus oldal található. Az Utazok.hu online szállásfoglaló és utazási portálon a látogatók több mint 2600 szálláshely kínálatát böngészhetik, több száz akciós ajánlat között válogathatnak, és egyszerűen lefoglalhatják azokat. A felhasználók a szálláshelyeket ár, ár-érték arány illetve az utazók értékelései alapján rendezhetik sorba. A MaiUtazas.hu közösségi vásárlási oldal kategóriájában a piac legnagyobb szereplői közé tartozik, a PihiPakk.hu pedig ajándék élménycsomagokat kínáló oldal. A weboldalak több mint 900 000 regisztrált felhasználóval és éves szinten 8 500 000 látogatóval rendelkeznek.

www.utazok.hu,www.maiutazas.hu, pihipakk.hu

Fény -Pont Média Mesés Shiraz Hotel Utazás Hotel Castello utazok.hu Puchner Pihi Pakk maiutazas.hu

 

Megtekintések száma: 2947412


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet