Karmánk legfontosabb szabályai

2014 Március 08

Sokszor megemlítettem már, hogy kinek mi lehet a karmája. Az viszont már kevésbé ismert, hogy milyen fő szabályokat kell követni ahhoz, hogy az beteljesülhessen, hogy elérjük a számunkra kijelölt életutat, életcélt.

1. Amint vetünk, úgy aratunk! Ha például mi nem vagyunk boldogok, nyugodtak, nem tudjuk teljesíteni azt a feladatot, hogy másokat azokká tegyünk. 

2. Nem várhatjuk el, hogy az életünk magától történjen, részt kell benne vennünk, alakítanunk kell azt!

3. Megoldást és elfogadást kell teremtenünk! Amit nem tudunk elfogadni, az addig fog folytatódni, amíg nem teszünk pontot a végére.

4. Ahhoz, hogy változtatni tudjunk az életünkön, magunkon kell változtatni. Azzá leszünk, amivé magunkat akarjuk tenni.

5. Semmi sem jelentéktelen: minden apró lépésünk egy jel, figyeljünk rá! Mindig minden mozzanatunk kapcsolatban áll egymással, egyikből következik a másik.

{loadposition szoveg}

6. Egyszerre csak egy dologra összpontosítsunk! 

7. Ha valamiben erősen hiszünk, tudnunk kell bebizonyítani annak valósságát!

8. A múlton nem szabad rágódni! A régi dolgok elvágnak bennünket az új álmoktól, akadályoznak bennünket a továbblépésben!

9. Nem szabad alsórendű gondolatokat, érzelmeket táplálnunk, mint például a harag, a kapzsiság!

10. A hibáinkra figyeljünk és tanuljunk belőlük, ugyanis a mókuskerék addig fo pörögni, amíg meg nem tanuljuk a leckét, hogy változtassunk életünk útján.

11. Legyünk türelmesek és kitartóak, s a jutalom nem marad el!

Van akinek könnyebb, van akinek jóval nehezebb beteljesítenie karmáját. Van akinek több életre is szüksége van hozzá. Akik a fentieknek képesek megfelelni, ami valljuk be, nem könnyű, azok már biztosan nagyon jó úton haladnak. Ti hol tartottok? 

 

Megtekintések száma: 7046


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet