Mit vegyek karácsonyra? Top 10 ajándékötlet.

2012 Decemberr 02

Kedves Férfiak! Ennél a résznél tényleg nincs egyszerű dolgotok. A legtöbben nem szerettek vásárolni, utáljátok a tömegnyomort, és nem egyszerű az üzletekben megtalálni azt, amit valóban szeretnétek. Hamarosan azonban ti is belekerültök ebbe a cipőbe. Tehát, gondolom, jól jön egy kis segítség.


 

Vigyázzatok! Vannak olyan dolgok, amiket inkább ne ajándéknak vegyetek! /Kivéve, ha akad olyan szinguláris hölgy, aki kifejezetten ezeket igényli./ Ide sorolnék pl. minden háztartási eszközt (robotgép, porszívó, takarítógép, vasaló...), hiszen ezek az eszközök a dolgos hétköznapokat juttatják eszünkbe. Ha kezünkbe veszünk egy ilyen ajándékot azonnal a háztartási munkák jutnak eszünkbe. Persze úgy teszünk, mintha örülnénk. Sőt! Még meg is próbáljuk győzni magunkat, hogy milyen jó lesz, hiszen könnyebben tudunk ezután takarítani. De az öröm, nem lesz az igazi.
Hasonlóan gondolkodunk az ajándékba kapott terembérletekről, melyek azt sejtetik, hogy némi gondotok van a külsőnkkel. Még ha így is van, másképp hozzátok ezt tudomásunkra!
Ezeken kívül nem szeretjük a túl általános dolgokat, hiszen abból sok van. Belőlünk egy, egyedi, személyes, ránk szabott ajándékot szeretnénk.

{loadposition szoveg}

Íme, néhány tipp, amiből bátran választhattok:

1. Nem elenyésző számban akadnak a gyengébb nem képviselői között, akik imádják az ékszereket. Persze itt is fontos, hogy néhány szempontot figyelembe vegyünk. Pl. Mennyire feltűnő ékszereket szokott hordani választottunk? Arany, ezüst vagy éppen a gyöngyös, köves kivitelezést részesíti előnyben? Mit hord szívesen? Nyaklánc, karkötő, gyűrű? Vigyázat, utóbbinál elkerülhetetlen a képzettársítás!

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

2. Magamból kiindulva, nyugodt meggyőződéssel közölhetem, hogy imádjuk a lakberendezési tárgyakat, az édes csecsebecséket, amelyekkel otthonunkat tehetjük meghittebbé, egyedivé. Persze itt is jó vigyázni, hogy kerüljük a szélsőségeket, mert esetleg egy giccsbe botlunk, és az nem biztos, hogy megnyeri párunk tetszését. Lakásdíszítő-elemeknél feltétlen a lakás jelenlegi képéhez igazodjatok! Pl. Ha valaki szereti az afrikai szobrokat, biztosan nagyon fog örülni a manapság igazán divatos sarokban álló szépségeknek, faldíszeknek, maszkoknak.

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

3. Nem nagyon láttam még olyan nőt, aki ne hordana magával fényképet pasiról, férjről, gyerekről vagy bármilyen családtagról. Ha magával nem is hord, vagy csak titokban a pénztárca rejtett zugában tárolja, otthon biztosan szereti nézegetni azt. Manapság igencsak divatos, és tutira örülni fog kedvesetek egy digitális képkeretnek, mely nagyon exkluzív ajándéknak minősül; és van akár kulcstartós változatban is.

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

4. Bármily' hihetetlen szeretjük a műszaki cikkeket, és értünk is hozzájuk. Egy divatos, kicsi fényképezőgép, kamera, új mobiltelefon mindenkor jól jön.

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

5. Rajongunk a parfümökért, illatszerekért. Bármikor szívesen fogadunk ilyen ajándékokat. Ügyeljetek rá, hogy ha kedvesetek a púderes, édes, szolid illatokat szereti, ne vegyetek neki citrusos, fanyar, élénk illatú esszenciát!

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

6. Romantika, pihenés, kikapcsolódás, semmittevés = wellness hétvége. Szeretünk párunkkal felhőtlenül kikapcsolódni és kiszakadni a hétköznapokból, elszökni. Egy ilyen programra szóló kétszemélyes jegy láttán, biztosan a karjaitokba fogunk ugrani.

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

7. Mi, nők, szeretjük a különleges, egyedi, kényelmes, pihe-puha ruhákat. Azonban ha ilyet szeretnétek vásárolni, figyeljetek a méretre, stílusra és a színekre! Ha ezeknek nem vagytok tudatában, ne válasszátok ezt az ajándékot!

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

8. Egy nőnek annyi mindent magával kell hordania nap mint nap, hogy egy dologból biztos, hogy nincs elég neki: táska. Van ismerősöm, akinek legalább 15 különböző táskája van. Képesek vagyunk táskát váltani, ha úgy hozza a hangulatunk, ha kikapcsolódni, továbbképzésre, randira, vagy egyszerűen dolgozni megyünk.

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

9. Ha személyre szóló ajándékot szeretnétek venni, ajánlatos szétnézni a különböző fényképes ajándéktárgyak között, melyek segítségével könnyen lehet egy hétköznapi tárgyból egyedi ajándékot varázsolni (bögre, naptár, póló, párna, kulcstartó...).

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

10. Ha mindezek után még mindig nem tudtátok eldönteni, hogy mit vegyetek nekünk, vészmegoldásnak maradhat egy kozmetikumcsomag illatos tusfürdővel, testápolóval, fürdősóval, gyógykencével..., kiegészítve egy hangulatos estéhez nélkülözhetetlen illatgyertyával.

mit-vegyek-karácsonyra?-top-10-ajándékötlet

 

Jó vásárlást, Uraim!

 

Megtekintések száma: 5447


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet