Olyan a nő, ahogyan legjobban szereti a ...

2013 Május 25

A szexológusok álláspontja szerint a nőről sokat elárul az, hogy milyen pózban szereti legjobban a szexuális együttléteket! Persze vannak nők, akik nem szeretik ezen szokásaikat kiteregetni, ugyanakkor egy- egy igazmondó játék során mégis sikerül kicsalni belőlük a választ. S szép számban akadnak, akik egyáltalán nem szégyellnek nemi életükről megnyilatkozni. Így vagy úgy, a lényeg az, hogy a nők többsége öt leginkább szívesen alkalmazott pozicíót emleget, s csak kedvence által tudja elérni az orgazmust:

Első helyen áll a lovagló póz, amikor természetesen a nő helyezkedik a " nyeregbe ": ha ezt teszi a legszívesebben, magabiztos nővel van dolgod, aki teljeses mértékben felvállalja a testét esetleges hibáival együtt, nem zavarja, hogy ebben a pozitúrában tökéletesen látod azt! Ez a nő az életben is határozottan megállja a helyét, jól tud irányítani másokat.

{loadposition szoveg}

Következő nagy kedvence a nőknek az úgynevezett misszionárius póz, amikor a férfi helyezkedik rá a nőre. Ennek kedvelője romantikus, rendkívüli gyengédségre és harmonikus életre vágyó hölgy, aki gyakran olyannyira ragaszkodik párjához, hogy szinte rátelepszik az életére, nem hagyja levegőhöz jutni. Emellett folyton bizalmatlan, féltékenykedő!

A tüzes vágyakkal teli, ugyanakkor egy erőteljes férfi által nyújtott biztonságra vágyó nő legkedvesebb pozitúrája az, amikor állva az öledbe veszed

A kutyapózt, azaz a hátulról való megközelítést előnyben részesítő nő tudja, mivel csavarja el a férfi fejét, egy kerek popsi látványa máris fél siker! Ez a típus inkább szenvedélyre, mint szerelemre és érzelmekre vágyó!

A kiskanál, avagy a kifli alakzatban hátulról való aktust kedvelő hölgy valószínűleg szégyenlős típus, s azáltal, hogy nem kell a szemedbe nézzen, s nem is látod így a testét, jobban el tudja magát engedni!

Egyes vélemények szerint mégis az igazi belevaló nő az, akiben minden tulajdonságból ott lakozik egy- egy csipetnyi! Ez a nő pedig úgy szereti a legjobban, ha a szexuális együttlétek alatt váltakoznak a helyzetek, a pozitúrák! Vele garantáltan nem lesz egyhangú a szex! Mit gondoltok: van mindezekben valami igazság?

 

Megtekintések száma: 5107


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet