Öt tuti mondat hogy eladd magad a társkeresőkön

2018 Április 24

Szinte minden társkereső csoportnak tagja vagy és egyszerűen nem jössz be senkinek mégcsak egy lájkot se kaptál? Foghatnánk a külsőre, hogy talán nem a legjobban sikerült fotót töltötted fel, de végignézve az oldalakat nem mindig ez a perdöntő. Észreveteleink szerint egy jó bemutatkozó szöveg gyakran megmosolyogtatja a hölgyeket és hamarabb váltja ki a szimpátiát, az érdeklődést mint bármi más. Összevadásztunk nektek öt tuti sikermondatot. Fogjátok és vigyétek!

1. 32 éves szingli öszinte főzni, mosni, takarítani tudó pasi vagyok csak már kurvára unom! Egy öszinte hölgyet keresek aki mindezt átvállalja kor táv nem számit se gyermek nem akadály. 

2. Magamról csak annyit írnék, hogy egy ideje egyedülálló vagyok, és szeretnék egy komolyabb kapcsolatba belevágni. Nem várom el, hogy az első talinál rögtön fejest ugorj, szeretnélek előtte megismerni.

3. Szerintetek jól áll a szakáll vagy borotválkozzak?

4. Sziasztok! Olyan hölgyet keresek akinek éjjel- nappal puszilhatnám a leveshörpintőjét.

5. Van aki azért ismerkedik egy nővel, hogy megkaphassa az ágyban,van aki azért hogy vele élhesse le az életét. Én a másodikkal kezdeném és mindennap visszatérnék az elsőre.

Bármennyire hihetetlen ezek a kis mondatocskák könnyebben célt értek mint bármilyen hosszú szöveg, bármilyen komoly hangvételű iromány. Sok sikert hozzájuk! 

legjobb társkereső online

 

Megtekintések száma: 180558


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet