Saját kezeddel vetkőztetheted le Kate Uptont!

2014 Január 12

Ha te is szívesen levetkőztetnéd a formás hölgyet, s miért ne tennéd, akkor most nagyon figyelj!

Kivételesen sehova nem kell regisztrálnod, nem kell játszanod, nincs nyerési feltétel! Csupán egy dolgot kell tenned: lecsapnod a V magazine tavaszi kiadására!

{loadposition szoveg}

Ugyanis a a Diesel farmerbe öltözött szexi modellt, Kate Uptont az említett magazin tette fel a 2014- es tavaszi kiadás címlapjára, s ezzel megalkotta a legszuperkreatívabb, legerotikusabb borítót! A fotót egyébként Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette. Az anyag címe pedig igen beszédes: " miért nem tudja magán tartani a ruháit Kate? " Na de a lényeg: egy trükkös és kreatív megoldásnak köszönhetően  a ruhát ti magatok húzhatjátok le róla, és megkapjátok a dögös fürdőruhás verzióját, így átélhetitek az élményt, milyen lenne a valóságban is levetkőztetni ezt a vonzó testet! A többit a fantáziátokra bízom!

sajat-kezeddel-vetkoztetheted-le-kate-uptont

Tutira nagy siker lesz a magazin új száma, s talán elkészül még valamiféle még merészebb változat is! A mostani kiadás megszerzéséig pedig már nem kell sokat aludnotok: a tavaszi kiadás január 16- án jelenik meg először!

 

Megtekintések száma: 4720


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet