Tippek a csajod felizgatásához

2013 Május 26

Sok pasi gondolkozik el azon, hogy hogyan is izgathatja fel a barátnőjét pillanatok alatt? Vannak, akik azt hiszik, hogy rámásznak a nőjükre, leteperik az ágyban, azzal már elérték azt a hatást, hogy a nő beindul. Na, ez egy tévhit. Egyáltalán nem érünk el vele semmit. Erre a megoldásra, hogy hogyan is indítsuk be a nőket, itt van 15 tipp, de inkább tanács, amit ajánlott kipróbálni, és a hatás is biztos nem marad el.

Az első tanács az, hogy ugye köztudott tény, hogy a lányok nyaka az egyik legérzékenyebb pontnak számit, annak is a hátsó része és az oldala. Hogyha fel akarsz izgatni egy lányt, akkor harapdáld a fülét, majd a nyakát. Van akinek nagyon csiklandós a nyaka, akkor a másik megoldás az, apró csókokat adsz rá, vagy lélegezz mélyeket a fülébe. A következő tipp, hogyha nyilvános helyen vagy a barátnőddel, akkor mindképpen ülj közel hozzá, de inkább mellé.. Ilyenkor néz a szemébe néha, beszélgess vele, simogasd meg a kezét. Harmadik tipp nem mindenkinek szól. Akinek a nője szereti a jó masszázst, akkor ez igazán jó ötlet lehet a lábmasszás. Vedd a kezedbe a lábát egy kis testápolóval, amíg az ágyban fekszik. Masszírozd kellemesen, ez jól fog esni neki. Ilyenkor beindítja őket, majd néha a masszírozás végén meg is csókolhatod a lábát, ezzel is tudod izgatni.

tippek-a-csajod-felizgatasahoz

Talán ez az egyik még, amivel elég rendesen be lehet indítani a nőt. Teljesen mindegy, hogy egymás mellett fekszetek-e az ágyban, vagy telefonon beszélgettek, néha napján beszélj lágyan, sugdoss a fülébe kedves, szexi dolgokat. Dicsérd meg milyen jól nézett ma ki, és mond el utána, miket szeretnél vele csinálni az ágyban. Amire talán sokan nem is gondolunk, és nem is hülyeség kipróbálni, az a szexi SMS üzenetek.

{loadposition szoveg}

Így is, úgy is fel fogod izgatni, hogy nem is vagy mellette. Már csak az, hogy elképzeli, mit tennél vele, vagy Ő mit tenne veled, az már beindítja. A hatodik tanács a lágy érintések, simogatások. Érintsd meg úgy a szerelmed, mintha véletlenül tennéd, nem lenne szándékos. Hogyha épp egy vacsora közben vagytok, akkor tanuld meg a kezedet a megfelelő pontra tenni a karján vagy a nyakán. Hogyha ügyesen csinálod még a vacsora előtt fel fog izgulni, és akkor annál jobban fogja várni, hogy már végezettek és menjetek haza.

tippek-a-csajod-felizgatasahoz

Van egy másik masszírozós tanács. Amikor a barátnőd zuhanyozott, és már törölközik, akkor ajánld fel neki, hogy bemasszírozod a testét testápolóval. Először menj végig a hátán, utána jöhet karja, majd haladj lefelé, miközben megcsókolod nyakát, száját. Ha ezt megcsinálod, számíts rá, nem lesz unalmas éjszakád, az egyszer biztos. Következő tippünk is talán meglepő lehet néhány embernek. Igazán szexis dolog lehet egy buliban, hogyha tánc közben összesimultok, és a tested az övéhez ér. Közelebbi kapcsolatot jelent, ráadásul érezheti az izgatottságodat, ami fokozza benne az izgalmat. Be lehet vetni játékokat is. Ilyen a felelsz vagy mersz. Próbáljatok meg olyan dolgokat kitalálni, amely a másik testére fókuszál, amiben sok az érintés, a két test találkozása. Ez is ugyan úgy vágyat okoz, de ezt is lehet fokozni a szexuális, felelsz vagy mersszel, ami még izgalmasabb egy másik párral. A tízedik szexi tanáccsal csak a bátrak próbálkozzanak inkább. Ez arról szól, hogy nyilvános helyen nyúlsz a bugyijába, például az autóban, mikor mentek épp egy buliba, vacsorára, vagy hasonló helyre. Rögtön az elején már beindítod. De óvatosan hozzáérhetsz az intimebb részeihez egy zsúfolt helyen is, de jó tanács, hogy ne vidd túlzásba azért.

tippek-a-csajod-felizgatasahoz

Van még egy jó ötlet, amit sokan használnak a való életbe barátnőjük felizgatásához. Ha ismered az adott lány fantáziáit, tudod miket talált ki, hogy mit próbálna ki, hol, akkor azokat kombinálhatod. Ezzel is fokozod a szexuális vágyát, és azt azelőtt tegyétek, mielőtt szexuális aktusba kezdenétek, mondjátok el, hogy a másikkal hol csinálnád, stb. Következő az, hogy próbálj ki valami újat az ágyban. Szerepjátékok, új pózok. Ez mindig növeli az izgalmat, és jobban is teljesítetek tőle. Amiről mi férfiak azt hisszük, hogy a nők nem igazán rajonganak érte, az orális szex. Pedig igen is a lányok igazán értékelik ezt. Csókolgasd a belső combjait, nyalogasd, ahogy kell, és nem fog elmaradni a jutalmad. Az utolsó tanács az, hogy kezd el izgatni, amikor alszik, vagy éppen elalváshoz készülődik. Ilyenkor jobban beindul, és lehetséges, hogy az izgatottság felülírja majd az álmosságot, miután jöhet a szex.

Tehát írtunk jó pár dolgot, mit tegyetek, ha be akarjátok indítani a barátnőtöket, szerelmeteket, élettársatokat. Jó megfogadni, és ajánlott kipróbálni párat.

 

Megtekintések száma: 5995


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet