Tíz dolog amiből tudod, hogy nyert ügyed van

2013 Október 31

Bár manapság már nem meglepő módon felcserélődtek a szerepek. Mégis szép, amikor egy nő elhiteti a férfival, hogy ő teheti meg az első lépést. Eközben a nő az alábbi praktikákkal adja meg a jelzést a közeledésre.

1. Szemöldök felvonása. Ha megigéz a tekintete, és néha megemeli a szemöldökét már konkrét felkérés a szemezésre. A szem a lélek tükre, sokmindent elárulhat egy-egy pillantás.

2. Ajkak megnedvesítése. Kívánja a szád, főleg ha eközben az ajkaidat bűvöli. Fokozott vágyakozást jelez, ha az ajkait is harapdálja. Ha elkalandozik a gondolata az ujjaival érintheti a száját. Szexi és érzéki egyéniségre vall, aki nem riad vissza egy féktelen éjszakától sem.

3. Gyors pillantások. Olykor nincs szükség szemezésre, hogy nyilvánvalóan elcsípjük egymás pillantását. Elég, ha óvatlanul néhányszor összeér a tekintet, és ez már mindent elárul. A szemérmes szemlesütés egy édes mosollyal vegyítve huncut csábításra utal.

4. Játék a hajjal. Kihívó tud lenni, amikor a nő a fürtjeivel játszik. A testbeszéd egyik remek kifejezőeszköze, mely elárulja a játékosságát a leendő partnernak. 

5. Suttogás. Füledbe súg valamit, amitől bizalmasabbá válik az ismerkedés. Társaságban remek lehetőséget ad a kölcsönös figyelem kialakításának. A halk beszéd ugyanis erősebb figyelmet igényel, emellett mások nem tudhatják miről is szólhat a beszélgetés.

{loadposition szoveg}

6. A ruha végigsimítása. Néhányszor testéhez simítja az egyébként is tökéletesen álló ruhát, újabb testbeszéd! Szeretné, ha a férfi szeme végig követné kezét a testén, amelyet kezei óvatosan végig simítanak. 

7. Félénk mosoly. Ajkát félig nyitva mosolyog, miközben szemérmesen rebegteti a pilláit. Csábítani akar! Érzékiségről árulkodó jel, egy félénk bátorítást sugalló mosoly.

8. Rövid szoknya. Láttatni enged, és talán túl egyértelmű, de mindig beválik! A férfi szemet a meztelen combok felé vonzza. ( Bár a mini örök divat, randevú esetén egyértelmű jel)

9. Játék a tárgyakkal. Ujját végigsimítja a pohárszáján, közben szemei tekinteted figyeli. Érinteni vágyik, és ezt a tárgyon vezeti le. Gondoskodó, kedveskedő tulajdonságra utal. Várja a közeledést.

10. Magányos tánc. Szórakozóhelyen üldögélve, vagy éppen állva a pult mellett, lágyan ringatózik a zenére, miközben szemei azt kérik gyere táncolj velem. 

nyert ügy 10dolog

 

Megtekintések száma: 8858


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet