Top 10 bizarr fehérnemű

2013 Július 08

Néha bizony az ember meglepődik, hogy a tervezők milyen ruhákkal, vagy fehérneműkkel állnak elő.
GPRS a fehérneműben.

                           top-10-bizarr-fehernemu

A feministák világszerte azért harcolnak, hogy kevesebb legyen a nőket ért támadás. A „Találj meg ha tudsz" elnevezésű fehérnemű el van látva egy GPRS rendszerrel, és vészhívóval, amit viselője abban a pillanatban be tud indítani, ha támadás éri.
Bozont bugyi.

                           top-10-bizarr-fehernemu

Az első pillanatban meghökkentő fehérneműt egy finn kortárs tervezőpáros alkotta meg. Katriina Haikala és Vilma Vetteri 2007 óta dolgozik együtt. Koncepciójuk az volt, hogy olyan dolgot tervezzenek, amit eddig még senki nem látott. Azt hiszem, ez sikerült nekik. Kollekciójukhoz tartozik még a szőrös trikó, és a szőrös legging. Az utóbbival nekik is az a céljuk, hogy kevesebb legyen a nőket ért atrocitás.
Vicces férfi alsók.

                         top-10-bizarr-fehernemu

Itt bizony találunk mindent. Kígyó, zsiráf, elefánt... A dolog akkor válik érdekessé, és láthatóvá, amikor a szerelem hevében a kígyó ágaskodni kezd, a zsiráf kinyújtja hosszú nyakát, vagy előbújik a kiselefánt ormánya.
Pánt nélküli tanga. 

                         top-10-bizarr-fehernemu

Amióta a gyártók megjelentek a pánt nélküli melltartóval, azóta gondolkodtak azon, mi lenne, ha megalkotnák a pánt nélküli bugyit is. Sok nőnek ugyanis gondot jelent, ha a csípőnadrágból kilátszik az a fránya pánt. Mert valljuk be, az nem igazán ízléses.

{loadposition szoveg}

A gyártók szerint a bugyi viselése kényelmes, biztonságos, és felhelyezése sem okoz gondot, hiszen két szilikon tapasz tartja. Na de mi a helyzet a levételnél, amikor egyszerűen csak le kell tépni. Aaaaúúúú!
Sudoku fehérnemű. 

                         top-10-bizarr-fehernemu

A rejtvénykedvelőknek alkották meg ezt a fehérnemű kollekciót. Csábosak, masnisak. A melltartórész közepén lelóg egy ceruza, hogyha játszani van kedve valakinek, még azt se kelljen keresgélni. Csak azt nem értem, ha valaki a párjával eljutott az ágyig, az valóban sudokuzni akar?
Szűzesség az esküvőig. 

                         top-10-bizarr-fehernemu

A Triump cég japánban kifejlesztett egy olyan melltartót, amivel ösztönözni akarják a fiatalokat arra, hogy több házasságot kössenek. A melltartó el van látva egy LCD kijelzővel, amit viselője indít be akkor, amikor megtörtént az eljegyzés. A kulcs a kijelzőhöz minden esetben az eljegyzési gyűrű. A LCD beindításakor a szerkezet „az itt jön a menyasszony!" című dalt játssza le. A melltartó elején egy zsebecske is található, amelyben a házassági engedélyeket lehet tartani. Na de kinek van szüksége az iratokra a nászéjszakán?
Szellős fehérnemű, forró napokra. 

                         top-10-bizarr-fehernemu

A tervezőt a 16. századi francia divat ihlette meg, amikor is a hölgyek valami hasonlót hordtak a ruhák alatt. Ezek az erotikus fehérneműk stílusosan pamutból, és selyemből készülnek, a hátsó felükön pedig nincs semmi, ami kellemes viselet lehet egy forró nyári napon. De mi történik, ha jön egy huncut kis szelecske? Azt hiszem, a férfiak kapkodnák a fejüket, ha egy-egy feszes popsi villanna elő a szoknyák alól.
Fehérnemű tollból. 

                         top-10-bizarr-fehernemu

Miért akarna valaki a ruhája alatt tollból készült fehérneműt hordani? A tollruha inkább a revütáncosok világához, vagy a Riói karnevál hangulatához illik, és azt hiszem nem igazán kényelmes viselet annak, aki mondjuk csiklandós. De ízlések és pofonok.. De én akkor is azt mondom. Ne ékeskedj idegen tollakkal!
Szatén „erényöv"bugyi. 

                         top-10-bizarr-fehernemu

Puha szaténból készült, belül nylon vízálló belsővel. A lábaknál gumírozott résszel, bájos csipkedíszítéssel. Az ezüstláncokat egy számzáras lakat zárja le. Nem tudom, ez hogyan óvja meg viselője ártatlanságát, hiszen elég hozzá egy éles olló.
Alsónemű üdítős dobozokból. 

                          top-10-bizarr-fehernemu
Ez egy nagyon provokatív fehérnemű, és azt hiszem ez meg is fog maradni csak a művészet szintjén. Tervezője és létrehozója Ingrid Goldbloom, aki egy tengerparti utazása után állt elő az ötlettel. Az üdítős dobozokat csíkokra felvágta, majd a nyitófülekbe fűzte őket. Minden egyes „ruhadarab" két nap alatt elkészült. De azért megnézném azt, aki ezt felveszi.

 

Megtekintések száma: 5288


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet