Top 10 epic mondat a politikusainktól

2012 Decemberr 07

"Viccesek", "ironikusak", "odamondósak" vagy épp szánalmasak. Politikusainknak nem egy olyan mondat hagyta el a száját, ami már úgy mond közkinccsé vált az életünkben, úgy mint például a gulyásleves. Íme egy összeállítás a 10 "legpoénosabb" politikus mondatokról.

{loadposition szoveg}

1.

Orbán Viktor (2012): "A romkocsmák félhomályában merengő állástalan diplomásokkal Dunát lehet rekeszteni."

2.

Kökény Mihály (2010): "A fiatal hölgyek körében újra terjed a hétvégi iszákosság"

3.

Gyurcsány Ferenc (2006): "Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon! Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet."

top-10-epic-mondat-a-politikusainktól

 

4.

Varga István (2012): "A nők az önmegvalósítás, emancipáció mellett elfelejtenek gyereket szülni. Ha önök azt szeretnék, hogy ötven-hatvan év múlva legyen még magyar...majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni."

5.

Szekeres Imre (2008): "Tisztelt miniszteroru, táburnok ués tisztiturak! Tovább javul nátó kompatti..tibilátásunk."

6.

Mikola István (2006): "Nem közösségek kellenek, hanem szinglikből összeálló hordák kellenek, és akkor már indul is az Andrássy úton a menet a fiúk, a lányok nyakába fülbevalók, lufik, és szól a recsegő rádióban a zene, amit úgy hívnak, hogy technó. Döntenünk kell a két világ között. Az egyik oldalon az élet kultusza, az egyén, a közösség boldogulásának a segítése, a másik pedig az önpusztító, talán prolongált öngyilkosság-kép is aposztrofálható."

7. 

Medgyessy Péter (2006): "Útelágazhodá..útelágazod... Nehéz szó, tudják mit akarok mondani."

top-10-epic-mondat-a-politikusainktól

 

8.

Lendvai Ildikó (2002): "Lassan mondom, hogy mindenki megértse. Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse. Nem lesz gázáremelés."

9. 

Antall József (1990): "Tetszettek volna forradalmat csinálni."

10.

Gyurcsány Ferenc (2004): "Akinek öreg, öregeskedő, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat, akinek rendetlen gyereke van, az rendesebbet megérdemelne-e? Persze, hogy megérdemelnék!"

Talán, sőt biztos, hogy a jövőben is fognak a politikusaink hülyeségeket összehordani, de ezzel semmi probléma, mert mi azt is le fogjuk írni, hogy jót lehessen majd nevetni.

 

Megtekintések száma: 5685


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet