Top 10 érv a reggeli szex mellett

2013 Március 22

A reggeli a legfontosabb étkezés, halljuk nagyon sokszor. Ez egy remek gondolat, és ebből kiindulva, miért nem kezdhetnénk a napot egy kis lepedőakrobatikával? Hiszen a szex nem csak a lélekre van jó hatással, hanem a testre is. Egyre több olyan tanulmány lát napvilágot, amely szerint egy kiadós reggeli élvezet nagyon jó hatással van az egészségünkre. De valóban így van ez? Lássuk a magyarázatokat.

Erősíti az immunrendszert. - A szex hatására erősödik az immunrendszer, így ellenállóbbá válunk a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Tehát a reggeli szex olyan, mint egy nagy adag vitamint vettünk volna magunkhoz.

Érrendszer. - A szeretkezés megfelel egy konditeremben eltöltött délutánnak. Remek kardió gyakorlat. Erősödik a szív, és normalizálódik a keringés. Kutatások kimutatták, hogy azok az emberek, akik rendszeres nemi életet élnek, ritkábban esnek áldozatul olyan betegségeknek, mint a szívroham vagy agyvérzés. 

{loadposition szoveg}

Arcbőr. - Az arcunkon minden meglátszik. Ha stresszes az életünk, bánatunk, örömünk. A reggeli szex olyan mintha órákat töltött volna valaki a kozmetikusnál. Egy érzéki összesimulás után az arcbőr kipirul, a ráncok kisimulnak, így mindenki pár évet nyugodtan letagadhat.

Mint egy testedzés. - Hiszen átmozgatja a test minden részét. Egy nagyon fontos érv lehet a reggeli szex mellett, hogy nem csak a lelkünket ápolja, a kedvünket javítja, hanem aznapra letudhatjuk a „fárasztó" edzést is a konditeremben.

Remek ébredés. - A kardió edzéssel is felérő reggeli szeretkezés eredményeként energikusabbak és fittebbek lehetünk. Mintha megittunk volna egy nagy adag kávét. Tehát pozitívan tudjuk indítani a napot, amely további eredményekre sarkallhat.

Oxitocin. - Boldogsághormon. Szeretkezés közben annyi szabadul fel a testünkben, amely egész napra biztosítja a jó hangulatot számunkra.

Összetartozunk. - A reggeli összebújások egy idő után azt eredményezik, hogy a párban fokozódik az összetartozás élménye. A szex és a párkapcsolat között nagy az összefüggés, ezt mindenki tudja. Így a reggeli együttlétek alkalmával még a napot is pozitív élménnyel kezdjük.

Stressz oldó. - Egy gondokkal terhelt időszakban nem árt, ha többször megadjuk magunknak a szex nyújtotta örömet. Köztudott, hogy a szeretkezés stressz oldó, hiszen tisztább gondolatokkal, pozitívabban tudjuk indítani a napot.

Kellemes emlék. - Az esti szeretkezés után általában mindenki elalszik, így abból bizony kevés dolog marad meg a fejünkben. És biztonságosabb is, hiszen nem kell azon izgulni, hogy esetleg felébred a gyerek, vagy elkésünk a munkából. A reggeli szex emléke azonban megmarad az emlékezetünkben, amitől kicsit izgalmasabbnak fogjuk érezni az egész napot.

Szex ébresztő. - Végül. Ha szeretnénk egy kicsit megfűszerezni a párkapcsolatunkat, akkor iktassunk be reggeli hancúrozásokat. Hiszen ettől bearanyozódik a napunk, frissebbek, fiatalosabbak lehetünk. És az sem utolsó szempont, hogy erősödhet bennünk a szeretet érzése a párunk iránt.

 

Megtekintések száma: 5481


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet