Top 10 focistafeleség "1.helyezett"

2013 Április 02

Sylvie Francoise Meis 1978 április 13-án született Bredában, Hollandiában. Férje a holland focista, Rafael van der Vaart. 
Sylvie 18 éves korában döntött úgy, hogy modell lesz, így több ügynökségen is részt vett castingokon. Érdekelte a televíziózás is, így ezek után jelentkezett két tv-csatornánál is állásra.Az egyik a Fox kids, a másik a TMF zene csatorna. A TMF több rangos eseménynek is otthont ad, mint például a TMF Awards díj átadó műsora, valamint interjúk nemzetközi sztárokkal. Mint Britney Spears, vagy Kylie Minogue. Ezekben Sylvie tevékenyen részt vett. Az ismertség meghozta neki a sikert. Több videó klipben is szerepelt, majd egy TV- sorozatban is megmutatta magát, a Costában.
2003-ban őt választották Hollandiában a legszexisebb nőnek, és még ebben az évben megismerkedett Rafael van der Vaart futballistával, akivel két éves kapcsolat után, 2005 június 5-én házasodott össze. A nagy eseményről egy holland tv-és csatorna élő közvetítést adott. A párnak 2006 május 26-án született egy fia, Demián Rafael.

                                    top-10-focistafeleseg-1-helyezett

Ismertségének köszönhetően egy saját nevével fémjelzett ékszerkollekcióval is előrukkolt. Ezek után a 2008-as FIFA World Player of the Year díjátadó ünnepségén mint háziasszonyt láthatjuk.
Sylvie élete nem volt mentes a tragédiáktól sem. 2009 júniusában bejelentette, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, a műtét már májusban megvolt. De ezek után is kezelték még kemoterápiával.
2009 nyarán a Real Madrid szerette volna eladni Rafael van der Vaart, de a játékos úgy döntött, még Madridban marad, hiszen a feleségét még az ottani klinikán kezelték. De egy évvel később Rafael Angliába költözött, és ezt nyilatkozta. " Sylvinek volt egy nagyon súlyos betegsége, és őt Madridban kezelték. Azt akarták, hogy az előző évadban eljöjjek onnan, de én nem tudtam őt egyedül hagyni. Most hogy már jobban van,nyugodtan eljöhettem onnan. Nem akarok mást, csak élvezni a focit, és a Tottenham egy nagyszerű csapat, amely nekem minden lehetőséget megad, amire csak szükségem van."

{loadposition szoveg}

Később van der Vaart Hamburgba szerződött, hogy közelebb lehessen Sylvie-hez, aki akkor sokat dolgozott Németországban.
De 2013 januárjában a rajongókat egyenesen sokkolta a hír, a pár válik. Egy szemtanú szerint a szilveszteri partin Rafael úgy pofon ütötte a feleségét, hogy Sylivie a földre esett, és monoklija lett. A pár két nappal később bejelentette, hogy válnak.Azóta többször látták őket együtt, és felröppent a hír is, hogy békülnek.

 

Megtekintések száma: 5409


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet