Top 10 focistafeleség "9.helyezett"

2012 Decemberr 18

Alexandra Curran 1982 szeptember 23-án született Aintree-ben, Angliában. A Maghull High Scholl-ra járt, de tizenhat évesen otthagyta az iskolát. Műkörmös lett.

2002-ben ismerkedett meg a liverpooli középpályással, Steven Gerrard-dal. Azóta ők egy pár. Előtte Alex Tony Richardson üzletemberrel járt, Steven pedig Jennifer Ellisonnal. Megismerkedésükkor Alex bébiszitter volt. A pár első gyermeke Lily-Ella 2004. 02.23-án született Míg második gyermekük Lexie 2006.05.09-én érkezett. De a pár csak ezt követően, 2007. június 16-án házasodott össze.

                               top-10-focistafeleség-9helyezett

Alexet 2006. augusztus 8-án a merseysidei rendőrség letartóztatta támadás gyanújával, mert Liverpool központjában összeverekedett egy lánnyal. Novemberig óvadék ellenében szabadon engedték. Majd később a vádat ejtették.
Korábban Alex kerülte a nyilvánosságot, de házassága óta egyre többet szerepel az újságokban. Sikerült ismertségét meglovagolnia, hiszen 2007-ben piacra dobott egy parfümöt, Alex néven.

                               top-10-focistafeleség-9helyezett

 

Manapság modellkedik, és nem mellékesen a Daily Mirror-nál dolgozik, mint divatcikkíró.
Még egy érdekes adalék. Van egy másik híresség, akire Alex Curran megszólalásig hasonlít. A híres-hírhedt hotelörökösnőre, Paris Hiltonra.

                               top-10-focistafeleség-9helyezett

Hiszen nem csak szőkeségük hasonlít, hanem a szemük, a mosolyuk. És egyikük sem példamutató viselkedéséről híres. Ráadásul mindkettő vásárlásmániás.

 

 

 

Megtekintések száma: 5506


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet