Top 10 kiegészítő férfiaknak

2013 Január 25

A nőkhöz hasonlóan a férfiak is hordanak kiegészítőt, amely a legtöbb esetben nem csupán egyszerű tárgy, hanem az elegancia és a stílusosság ismertetőjele is. Nézzük meg, hogy melyek a legnépszerűbb termékek a férfiak körében.

1. Autó: bár szigorúan véve nem kiegészítő, mégis a legtöbb pasi szívét megdobogtatja egy-egy márkás modell. Nem csak régen, ma is a presztízs jelét képezi, ha egy nagyobb értékű autóval száguldozhatunk.

2. Karóra: az igazi férfiak nem csak a kinézetre, hanem a pontosságra is adnak. Aki trendi akar lenni, elmaradhatatlan, hogy vásároljon magának egy jó minőségű karórát.

3. Gyűrű: nem csak abban az esetben hordhat gyűrűt egy férfi, ha házas. Egy jól kiválasztott darab tekintélyt és magabiztosságot sugároz viselőjének.

4. Nyakkendő: a férfi elegancia kihagyhatatlan kelléke. Ma már bármilyen ruhadarabhoz találhatunk hozzá illő nyakkendőt, amivel feldobhatjuk és divatosabbá tehetjük öltözékünket.

5. Napszemüveg: bár minden évben más a trend, mégis érdemes a stílusunkhoz megfelelő darabot választani. Nem biztos, hogy a legdrágább modellek jelentik a legjobb választást.

{loadposition szoveg}

6. Sapkák: fazontól és stílustól függetlenül mindenki könnyedén megtalálhatja a számára megfelelőt. A lazább, sportosabb fazon képviselői számára ajánlott a snap back vagy sima kötött sapka, a komolyabb megjelenéshez pedig válasszunk kalapot, amely egyre jobban visszatér a divatba.

7. Táska: sok férfi úgy gondolja, hogy táskát hordani a női nem feladata. Mégis rengeteg márka közül válogathatnak azok, akik nem szeretnék a kezükbe cipelni irataikat.  A legpraktikusabb megoldást azok a táskák kínálják, amelyek laptop tárolására is alkalmasak.

8. Öv: szintén a komoly, stílusos megjelenést biztosítja egy jól megválasztott öv. Több fajtából is válogathatnak az erősebb nem tagjai, de még mindig a legnépszerűbbek a bőrből készült termékek.

9. Mobiltelefon: ma már mindenkinek van mobilja, amit nem csupán telefonálásra használhatunk, hanem zenehallgatásra és videók rögzítésére is. Így minden egy helyen van. A legtöbb férfi kínosan ügyel arra, hogy milyen márkájú telefonnal rendelkezik, így nem csoda, hogy a legújabb fejlesztéseket vásárolják.

10. Karkötő, nyaklánc: a legtöbb férfi ódzkodik a viselésüktől, mégis ugyan úgy lehet a modern férfi ismertetőjele egy-egy ezüst karkötő vagy aranyaklánc.

 

 

Megtekintések száma: 6168


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet