Top 10 női divathóbort, amit nem szeretnek a pasik

2013 Május 26

Mi nők szeretjük a divatos cuccokat, a cuki kiegészítőket, vagy éppen a vad mintákat. Legyen az párducminta, vagy tigriscsík. De vajon a pasik szeretik-e, ha Hello Kittynek öltözünk, vagy Tarzan Jane-jeként, párducmintás cuccokba bújunk? Mit szólnak a mi divathóbortjainkhoz?
Mi az a tíz dolog, ami nem igazán jön be a férfiaknak?
1. A cukiság, óvodásoknak való. 
 
A felmérés szerint a cukiság egyenesen visszataszító. Kedves és aranyos lehet egy óvodás korú kislánynál a füles sapka, vagy Snoopy a bugyikán, de a férfiak szerint, egy felnőtt nő ne nagyon hordjon ilyeneket

2. Az olyan cipő, amiben a nő nem tud járni, az nem lehet vonzó. 
Ha egy nő felhúz egy olyan magas sarkú tipegőt, amiben csak csetlik-botlik, az nem hogy felizgatja a pasit, hanem egyenesen idegfrászt kap tőle. Szerintük a kirakatban nagyon trendinek néznek ki ezek a topánok, de csak feltörik a nők lábát. És valljuk be egy olyan női láb, ami tele van véres hólyagokkal, nem igazán szexi.

3. Csak neon színeket ne! 
Az Elle felmérése szerint 100 olyan 25 és 55 év között megkérdezett férfiból 56 % mondta, hogy nem szereti a feltűnő színű ruhába öltözött nőket. Szerintük ezek a hölgyek, akik ilyeneket viselnek, ki akarnak tűnni a tömegből, egyszerűen csak pasit akarnak fogni. 

{loadposition szoveg}

4. Lányok ne hordjanak fiús ruhát. 
A boyfriend jeans és a bő ing viselete sok nő körében kedvelt viselet, hiszen egy rohangálós napon nagyon kényelmes, de ez a fajta öltözet nem igazán jön be a pasiknál. Szerintük egy nő, legyen nőies, ne hordjon férfi cuccokat, amik eltakarják a nőiességét. Sokuk azt mondja, ha már a nő nadrágot akar hordani, akkor csak maradjon a slim farmereknél, ami az alakját is kiemeli.

5. Szép, szép a sok bizsu, de azért a kevesebb néha több. 
Hatalmas karikák a fülben, tányér nagyságú medálok, megszámlálhatatlan karkötő a kézen. Nem minden férfi szereti a szarka típusú nőket.

6. Az a bizonyos leopárdminta. 
Akkor most a leopárdminta menő, vagy közönséges? A férfiak 68 %-a szerint bizony közönséges. Sok férfi inkább a geometrikus mintákat szereti, és falra mászik a „leopárd pöttyöktől" . Sok férfinál az veri ki a biztosítékot igazán, ha mondjuk egy nő a leopárdmintás nadrághoz még felvesz egy tigrismintás felsőt. Itt már bőven baj van az ízléssel, szerintük.

7. Gumicsizma, szőrös hótaposó. 
Lehet az rózsaszín, virágmintás, csíkos, vagy pöttyös. A gumicsizma a férfiak véleménye szerint, egy tanyán, a kertben még elmegy, de nem az utcára való. Ezt még csak az tetézi, ha egy hölgyemény a bő szárú, buggyos fenekű nadrággal veszi fel. A bundás hótaposó sem jön be minden pasinak. Némelyik szerint a lányok sokszor úgy néznek ki ezekben, mintha egy fehér puli lenne a lábukon. 

8. Hammer nadrág. 
A mély ülepű nadrágtól igazán rosszul vannak a férfiak. Egyenesen utálják, mert nem látják benne a nő fenekét. Abban reménykednek, hogy tiszavirág életű lesz ez a divat, és hamarosan eltűnnek az üzletek polcairól ezek a kiállhatatlan ruhadarabok.

9. Mintás, és vastag harisnya. 
A legtöbb férfinak az óvodai ünnepség jut eszébe a vastag harisnyáról, és egyáltalán nem találja ebben vonzónak a nőket. A másik mumus számukra a mintás harisnya, amiben sokszor úgy néz ki viselője, mintha csupa visszeres lenne a lába, vagy tele lenne véraláfutásokkal. Csak akkor az a kérdés, mit húzzon fel egy nő, ha tél van, hideg, de ő szoknyát szeretne viselni?

10. Öregasszonyos stílus. 
Olyan ruhaanyagok, amik függönynek látszanak. Széles karimájú kalapok. Naftalinszagú kabátok. „Ilyeneket, csak a nagyanyám hordana - mondja némelyik pasi.- Egy húszas, harmincas nő ne akarjon öregasszonynak látszani."

De akkor mi az, ami igazán tetszik a férfiaknak? A slim farmer után a női sort ami igazán bejön nekik. Naná, hiszen apró, pici és sok mindent megmutat. Úgy általában mindent elfogadnak, ami illik a viselőjéhez.

 

Megtekintések száma: 7945


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet