Top 10 női kérdés, ami kiakasztja a pasikat

2012 Decemberr 02

Minden nap tanulunk valami újat, okosodunk, de sosem fogynak el a kérdések, mindig keressük valamire a választ. A nők távolról sem eredetiek kérdezés téren, úgy ahogy a férfiak elvárnák. Így hát összeállítottunk egy listát, amin a leggyakrabban és egyben legidegesítőbb női kérdések szerepelnek, és hogy arra mit is ajánlott a férfiaknak válaszolni.

top-10-női-kérdés-ami-kiakasztja-a-pasikat

 

1. kérdés: Mennyire szeretsz engem? Válasz: Nagyon!

Míg a tévében ilyen jól ismert mosolyt csal a férfi arcára, addig az életben ez a kérdés teljesen felbosszantja a férfiakat, és minél többször teszik fel a kérdést nekik, annál inkább lesz idegesítő.


 

2. kérdés: Szerinted híztam? Válasz: Dehogy is, jól nézel ki.

Ez is egy olyan kérdés, amitől feláll a szőr a hátán egy férfinak, ha meghallja. Egy kapcsolatban hamar észreveszi a társunk, ha a másik kicsit meghízott, felszedett pár kilót, de senkinek nem esik jól, ha kritizálják. Tehát ezt a kérdést el lehet felejteni.

{loadposition szoveg}


 

3. kérdés: Jó volt? Válasz: Persze, nagyon is!

Legtöbbször szeretkezés után lehet hallani ezt a kérdést. Ami furcsa, hogy ez 50-50%-ban szokott elhangzani, ugyan úgy a férfiak is megkérdezik. Mind a két nemnél a törődésre utal a kérdés, de azért vannak olyan pasik, akiket idegesít, ha a nemi aktus után azonnal megkérdőjelezik, milyenek is voltak az ágyban?


 

4. kérdés: Megcsaltál valakivel? Válasz: Dehogy csaltalak meg! Hogy tudsz ilyet kérdezni?

Még egy felesleges kérdés, amire semmi szükség egy komoly kapcsolatban. Ismeri a nő a férfit, meg is bízik benne, akkor felesleges azt feltenni, hogy 'Megcsaltál-e valakivel?'.


 

5. kérdés: Szeretsz engem? Válasz: Igen!

A legnyugodtabb férfi is kiakad ettől a kérdéstől, ha naponta többször is megkérdezik tőle. A legtöbb pasi úgy gondolja, ha virágot visz annak, akivel együtt él, és ilyen kis apróságokkal meglepi, akkor azzal ki is mutatja, amit iránta érez. Ezért nem kell feltenni a kérdést.

top-10-női-kérdés-ami-kiakasztja-a-pasikat

6. kérdés: Tetszik az új frizurám (szoknyám, blúzom, sminkem stb.)? Válasz: Igen, nagyon jól áll/néz ki.

Általában nagyon ritka az a helyzet, amikor a férfi észreveszi, mit is változtatok meg kedvese saját magán. Így ezért is kérdezgetik ezt folyton a nők, de ez is egy felesleges dolog.


 

7. kérdés: Most mire gondolsz? Válasz: Semmire.

Erre a kérdésre valószínűleg a legtöbb nő azt szeretné hallani, hogy 'Drágám, arra gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy mellettem vagy'. Most azért gondoljuk át, ha a párunk a hét minden napján a másikra gondolna, akkor nemcsak a munkahelyéről rúgnák ki azonnal, de valószínűleg egyből keresnének neki egy pszichiátriát.


 

8. kérdés: Emlékszel az első randinkra? Válasz: Persze, az volt az életem egyik legszebb napja.

A férfiak nehezebben jegyeznek meg számokat, dátumokat. Ezért felesleges is olyan kérdésekkel bombázni, mikor volt/ hol/ milyen időjárás/ hány fok/ stb. Emiatt nem kell a férfira haragudni. Kell venni egy szép naptárat, piros filccel bele kell írni a fontosabb dátumokat.


 

9. kérdés: Hány barátnőd volt előttem? Válasz: Igaz szerelemem csak egy: Te!

Igazából lehetett akár 10, 20 vagy több, nem kell azon agyalni, hány nővel volt régebben a párunk. Persze alap dolog tudni régebbi dolgokat a másikról, de abba belemenni, hogy kivel milyen pózban élt szexuális életet, vagy hogy ismerte meg az előző nőjét, ezt nem kell tudni.


 

10. kérdés: Hol voltál az este?/ Mikor jössz este haza? Válasz: Sok dolgom volt./ Pontban este 8-kor.

Elég fárasztó az, hogy ha minden áldott nap ezzel a kérdéssel sújtják le a férfit. Nem kell folyton számon kérni azt, hogy merre hány méterre jártunk kivel melyik percben és miért, mert szabad ember mindenki. Ezzel a kérdéssel a nők csak azt sugallják, hogy nem bíznak meg férfi társukban, pedig egy kapcsolatban erre épül az egész, a bizalomra.

top-10-női-kérdés-ami-kiakasztja-a-pasikat

Tehát tisztelt női nem. Nem kell a férfiakat folyton azzal húzni, hogy 'Jól áll-e a ruha?', 'Merre voltál?', 'Szeretsz-e?', mert csak az idegrendszerük lesz tönkre téve.

 

 

Megtekintések száma: 6584


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet