Top 10 női praktika

2013 Június 25

Egy tízes lista arról, hogy sok nő hogyan viselkedik a férfiakkal. 
1. Nem veszik fel a telefont.
A férfiak egyik legnagyobb sikerélménye, ha megszerzik a kiszemelt nő telefonszámát. De a nők bizony sokszor hamis telefonszámot adnak meg, vagy egyszerűen nem veszik fel a telefont. Hadd szenvedjen az a férfi.
2. Ingyen italok a férfiaktól.
Nagyon sok nő úgy indul el az esti kikapcsolódásra, hogy eleve eltervezik, ők bizony egy vasat sem fognak költeni a szórakozóhelyen. Ezért aztán bájaikat, vonzerejüket vetik be, és a helyszínen hívatják meg magukat. Igaz azért a szórakozó lányok között akad egy-kettő, aki megismerkedik valakivel, de vannak, akik egy rövid flört után tovább sétálnak.

{loadposition szoveg}

3. Férfi próbababák.
Az alkalmi ismeretségek során a nők hamar kikosarazzák azokat a pasikat, akik egyáltalán nem jönnek be nekik. De kíméletlenebb módszer, amikor elviselik egy darabig a sóvárgó férfi társaságát, de amint akad egy jobb tulajdonságokkal megáldott hím, azonnal dobják a szerencsétlent. Az ilyen nők képtelenek egyedül lenni, elviselhetetlennek tartják, ha nem lehetnek kapcsolatban valakivel. Ezért van szükségük a „kirakati bábukra".
4. Érzelmi manipuláció.
A férfiak nem szeretnek síró nőt látni. Ezt bizony sok nő ki is használja, és a könnyeikkel szerzik meg, amit akarnak.
5. Verekedő nők.
Vannak olyan nők is, akik szerint teljesen elfogadható, ha megütik párjukat, hiszen szerintük az úgysem fog visszaütni. Ezek a nők durvaságuk teljes tudatában okoznak fizikai fájdalmat a párjuknak, ha éppen olyan a kedvük, vagy ha valamit el akarnak érni.

                         top-10-noi-praktika


6. Nyilvános kritika.
Azok a nők, akik imádják mások előtt, nyilvánosan kritizálni a párjukat, valójában gúnyt űznek a férfiból, és semmibe veszik azok érzéseit. Ez a dolog egy férfi számára nagyon megalázó helyzet.
7. A kapcsolat fel nem vállalása.
Eléggé visszatetsző, ha egy házasságban, vagy hosszú évek óta párkapcsolatban élő nő úgy viselkedik, mintha még szabad préda lenne. Szívesen fogadja el a bókokat, és flörtöltet magának, így bátorítva a gyanútlan férfiakat.
8. Nincs ágyba bújás.
Ez az a női praktika, ami a legrégebbi, és a leghatékonyabb fegyver, amit a nők bevetnek a férfiakkal szemben. A nők nagyon jól tudják, hogy a férfiaknak a szeretkezés olyan, mint a levegő. Ezért ők ezt nagyszerű módszernek tekintik, ha valamiért meg akarják büntetni a párjukat, vagy el akarnak érni valamit.
9. Próbatétel.
Amikor egy hosszú ideje kapcsolatban élő férfi mondjuk, a hétvégén tervez valamit a barátaival, akkor van olyan nő, aki a következő mondatot veti be. "Ha valóban szeretsz, akkor inkább velem maradsz." Ez egy próbatétel a férfi számára, ami a nő szerint csak azzal végződhet, hogy a pasi inkább vele marad.
10. Féltékennyé tenni a pasit flörttel.
Nem az a fontos, hogy milyen indokból történik. Korábbi sértődés, vagy önbizalomhiány miatt. Ha egy nő a párja előtt flörttől más férfiakkal, az csak annyit jelent, hogy éretlen egy komoly párkapcsolatra, vagy csak egyszerűen manipulálni akarják a pasit.

 

Megtekintések száma: 5420


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet