Top 10 női szépségtrükk, ami nem igazán tetszik a férfiaknak

2013 Június 05

Sok nő mindent megtesz azért, hogy tetsszen a férfiaknak. De hogy a férfiaknak igazán bejönnek-e ezek a dolgok, az majd alább kiderül.
1. Túl hosszú, túldíszített műköröm. 
 
A legtöbb férfi a praktikusságot tartja szem előtt, így hát ők nem igazán értik, mit lehet kezdeni ezekkel a körmökkel, vagy inkább karmokkal. Legtöbbjük egyenesen visszataszítónak tartja a csicsás, virágos strasszos "műalkotásokat" egy nő kezén.
2. Vadító hajszínek.   
Piros, kék, narancssárga, és áfonya szín. Ezek rendkívül természetellenes hajszínek, a férfiak erről nem igazán tudnak mit gondolni. A másik véglet, a lenőtt haj. Ez az, ami azt sugallja egy férfinak, hogy a nő nem igazán törődik külsejével, nőiességével, és ez még elhanyagolt benyomást is kelt. A lenövés különösen akkor csúnya, ha több árnyalatnyi az eltérés a festés, és az eredeti hajszín között, vagy sok az ősz hajszál.
3. Erős szőrzet.  
A férfiak számára egyáltalán nem vonzó, ha egy nőn erős szőrszálak vannak, ráadásul látványos helyeken. Ez egyáltalán nem csak a bikini vonalra, hanem a hónaljra és a lábszárra is érvényes
4. Tetovált szemöldök.    
Sok éven keresztül divat volt a tetovált szemöldök, de vannak, akik nem vették tudomásul, hogy ennek az ideje lejárt. Akik annak idején követték ezt a divatot, már megszokták az arcukat, de attól nem valószínű, hogy ezzel igazán belopták magukat a férfiak szívébe. Sajnos sok lány úgy néz ki ezzel a furcsa szemöldökkel a homlokán, mintha állandóan csodálkozna. 
5. Kontúrozott száj.   
Egy szájkontúr lehet nagyon szép, de ez csak akkor mutat jól, ha követi a száj vonalát, és majdnem megegyező színű az ajkakkal. A túl nagy kontraszt nem természetes a férfiak szemében, és egyenesen visszataszítónak tartják.  
6. Erős, de elkenődött smink.
Az elkenődött fekete smink /pandaszem/, nem igazán jön be a férfiaknak. Szerintük ez az elhanyagoltságot tükrözi.

{loadposition szoveg}

7. Bajusz.
A férfiak szemében a nők arcán látható bajusz egyenesen visszataszító. Ők a nőket finomnak, és bársonyos bőrűnek szeretik látni. Ezért az a kis bajusz könnyen lerombolhatja a nőiességet egy férfi szemében.
8. Rúzsos fogak.
Az erős színű rúzsokat a pasik alapból ki nem állhatják, de legvisszataszítóbb az, ha egy nő nem veszi észre, hogy a reggeli sminkelésnél, még a foga is rúzsos lett. Ez egyébként a fogaknak sem tesz jót, hiszen sárgítja a fogakat.
9. Túl világos rúzs.
A túl erős rúzs ellentéte, az extrém világos ajkak. Ezekről a pasiknak általában egy vízi hulla jut eszükbe.
10. Az arc szélén rosszul eldolgozott alapozó.
Ha valaki túl sok alapozót használ, vagy az nem a bőrszínének megfelelő, akkor nagyon furcsa helyzet állhat elő. Hát, ha ez még társul azzal is, hogy a hajtőnél nem sikerült megfelelően eldolgozni, akkor nagyon vicces helyzet állhat elő. Mintha egy álarc lenne az illető arcán. Ezt általában a vizslató férfiszemek észre is veszik.
Hogy szólnak-e a férfiak a nőknek, mert ezek a dolgok nem tetszenek nekik? Nagyon kevés esetben. Egy brit kozmetikai cég felmérése szerint, ha a férfi megmondta párjának, hogy nem tetszik a sminkje, vagy fölöslegesnek tartja a műkörmöket, a hölgy megsértődött, s napokig nem tárgyalt a párjával. A megkérdezettek 10%-a arról számolt be, hogy a kritika után barátnője egyenesen faképnél hagyta.

 

 

Megtekintések száma: 5216


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet