Top 10 ok, amiért a pasi inkább nem házasodik

2013 Március 21

A férfiak többsége szeretne gyereket, meg talán házasodna is, de imádják a szingliéletet, minden velejáró előnyével együtt. Ezért van 10 alapos jó okuk, hogy inkább nem mondják ki a boldogító igent. 

1. A férfiak a mai világban sokkal könnyebben jutnak házasság nélkül is szexhez. Ehhez a dologhoz már egyáltalán nem kell igába hajtaniuk a fejüket. Elegendő elmenni egy szórakozóhelyre, vagy ismerkedni az interneten, aztán a többi jön magától.
2. Mai világunkban elfogadott a házasság nélküli együttélés. Így a férfi minden előnyét élvezheti a házasságnak. Állandó szexpartner, egy kényelmes otthon. Sok férfi azt mondja, ez tesztelése annak, hogy milyen lenne házasságban élni.

{loadposition szoveg}
3. A férfiak félnek a válástól, és a vele járó anyagi veszteségtől. Szerintük nekik ez így biztonságosabb, mintha házasságot kötnének valakivel.
4. A férfiak csak idősebb korukban szeretnének gyereket. A legtöbb férfi irtózik attól, hogy azért kelljen fiatalon házasodnia, mert a barátnője gyereket akar.
5. A házasság sok új dolgot tartogat, és sok kompromisszummal jár. A férfiak szeretik a szabadságot, amikor csak kedvenc hobbijaikkal foglalkozhatnak. Akkor, és annyiszor ahányszor csak jólesik. Ha úgy gondolják, akkor akár egész éjszakára kimaradnak. Ők már csak akkor képesek feladni a függetlenségüket, ha megfelelően kiélték magukat.
6. A férfiak a tökéletes lelki társra várnak. Aki megérti őket, aki olyannak fogadja el őket, amilyenek valójában. Nem akarnak egy olyan mellett lehorgonyozni, aki csak a második legjobb.
7. Egyre kisebb a társadalmi nyomás a fiatal férfiakra. Senki nem sürgeti őket, hogy házasodjanak. A szülők részéről is csak néha hangzik el a következő kérdés: Mikor lesz nekem is unokám?
8. A férfiak először megfelelő egzisztenciát szeretnének. Aztán megfelelő otthont. Amíg a megfelelő egzisztencia teremtődik, addig bizony a pasi életében nincs helye a feleségnek.
9. Ha a férfinak olyan barátnője van, akinek előző kapcsolatából van már gyermeke, Akkor az a férfi szintén nem akar házasodni. Mert nem kívánnak versengeni a gyermek biológiai apjával.
10. A pasik addig akarják kiélvezni az agglegényélettel járó előnyöket, ameddig csak lehet. Élvezik a függetlenséget, hiszen így csak magukért felelősek. De minél tovább élnek egyedül, annál nehezebben idomulnak egy társhoz.

 

Megtekintések száma: 5520


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet