Top 5 androidos stratégiai játék

2013 Szeptember 01

1. Worms: Ez a játék valószínűleg mindenki számára ismerős, hiszen nem egy új szoftver, már hosszú évekkel ezelőtt is szórakozhattuk vele számítógépünkön. Most viszont egy sokkal modernebb és élvezhetőbb formában jelent meg, hogy letölthessük telefonunkra és ott élvezhessük a játékot.

Ebben a vicces grafikával és hangokkal felturbózott játékban az ellenség csapatában levő férgeket kell a legkülönbözőbb fegyverek segítségével eltüntetni a pályáról. Az élvezetet az is fokozza, hogy egy telefonról akár többen is játszhatják.

2. Plants vs Zombies: Manapság minden, ami zombis az népszerű. Legyen szó akár filmről, könyvről vagy játékról. Így természetesen az android sem maradhatott ki a sorból.

A Plants vs Zombies című játékban neked kell megvédened a területedet az oda betörő zombiktól. Ehhez 49 különleges növény ad segítséget, de szükséged is lesz rájuk, hiszen a 26 fajta zombi furmányos bánásmódot igényel.

3. Townsmen: A Towsnmen hasonlít a már pc-s játékok körében jól ismert Age of Empires-re, hiszen a játék a középkorban játszódik, amikor is a te feladatod az, hogy elindítsd a városodat a felvirágzás rögös útján.Elsősorban a gazdaság fellendítésére kell törekedned, amit megtehetsz a bányászat, a mezőgazdaság és a fakitermelés által, továbbá a piacok, templomok építése során. A játékban váltakoznak az évszakok, és fokozódnak a kihívások, de többek között ezeket a megmérettetéseket is segít legyőzni az érthető és nagyon látványos bemutató.

{loadposition szoveg}

4. Osmos: Az Osmos egy fizika-alapú játék. Felépítése és grafikája egyaránt egyedülálló. Ebben a játékban egy kicsi organizmust képviselsz, amit különböző irányokban tudsz mozgatni, s ami minden egyes lövés után kisebb lesz.

Ugyanakkor természetesen nőni is tudsz, amennyiben más élőlényeket nyelsz el. Persze nem árt figyelned azokra a lényekre, amik túl nagyok ahhoz, hogy elsőre elpusztítsd őket.

5. Robbed eggs: Ez a játék egy új, kirakós és stratégiai játék. A madarak dühösek, mert a tojásukat ellopták: neked kell visszaszerezned őket, hogy ismét a saját fészkükbe kerülhessenek.

Célozz az arany tojásokra annak érdekében, hogy megnyerd a játékot! Minden szinten új és egyedi, izgalmas pályán fogsz tudni játszani, így sosem válik unalmassá a feladat!

android sttratégiai játék

 

Megtekintések száma: 5811


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet