Top hozzászólások

2013 Május 12

Rövid ideje kezdődött írói próbálkozásaim alatt kaptam már cikkeimhez kapcsolódóan hideget- meleget, s olyan hozzászólásokat is, amelyek valamilyen szempontból számomra ott vannak a toppon!

{loadposition szoveg}

  • Amikor azt próbáltam feltárni, hogy a lélekgyógyászok szerint mit rejthet a női viselet, az egyik erősen tiltakozó hölgy azt hihette, én vagyok a dögös nő a képen, s meg is jegyezte: - " Ezt elnézted, cicám! "
  • Nem véletlen, hogy a legtöbb véleményt a pattanás legjobb ellenszereként szexet említő cikkem váltotta ki, mégis a pálmát nálam az alábbi vitte el: - " Akinek a sexhiány miatt van pattanása, annak ez olyan, mint halottnak a csók, mert ő maga akarta így az egészet! "
  • A nők leggyakoribb fétiseit boncolgató beszámoló is megbolygatta az érzelmeket: volt, aki erősen tagadott, vagy megbotránkozott, volt, aki helyeselt. Leginkább az alábbi érv- ellenérvet tartom ütősnek: Egy férfi szerint a nőket sokkal inkább hozza lázba " egy duzzadó pénztárca és egy kényelmes autó, mint egy duzzadt izom. " Mire érkezett egy másik olvasói  válasz: - " Ebből is látszik, hogy még nem volt igazi nővel dolgod..."
  • A női hazugságot eláruló testjelekhez fűződő komment rövid, de ütős: - " Amikor mozog a szája ", akkor hazudik a nő!
  • A legvágyölőbb bakik esetében jelentősen überelt egy hozzászóló: - " Elég, ha egyszerűen csak ledagadttozod. "
  • A bigámiára törekvő férfi is meggondolta volna tettét, ha alkalmazzák nála az egyik férfi által ajánlott módszert, melyet én most finomabb szavakkal elevenítek fel: téglák közé kellene szorítani a nemi szervét, s mozsár kalapáccsal keményen rávágni!
  • Kihagyhatatatlannak találom a női logika fondorlatosságát elemezgető cikkemhez rótt vélemény megemlítését: - " Maverick megmondta: akkor higgyél a nőnek, ha ló legel a sírján! " Elég ijesztő vélemény!
  • Senki ne vegye cikkemet gúnyolódásnak, s nem is azért írtam, mert bármelyik vélemény, kritika is sértene! Örömmel tölt el, ha olvasnak és véleményeznek, mert ez azt jelenti, kedves Olvasók, hogy valamilyen formában jól szórakoznak! Tegyék ezt továbbra is!

 

Megtekintések száma: 5256


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet