Top tippek a facebookos csajozáshoz!

2013 Március 24

Egyre több pár születik a közösségi oldalon keresztül, de az első beszélgetésig, csetelésig hosszú út vezet. Turbózd fel a profilodat az alábbi tanácsok segítségével, hogy neked is simán menjen az ismerkedés!

10. Profilkép
Kerülj minden olyan fényképet, amelyik valamelyik fősulis, kollégiumos buliban ábrázol, esetleg ittasként örökít meg, vagy kétes erkölcsű, és hiányos öltözetű hölgyekkel körülvéve. Minden olyan ciki helyzetben készült képet törölj, amelyekről nem lenne szerencsés említést tenni az ismerkedés első fázisában.
Az ideális fotó egyszerű legyen, hétköznapi, és „őszinte", mintsem valami erőltetett, pózolós kép. Összességében az a cél, hogy téged tükrözzön.

9. Alakítsd az „imidzsedet"
Kerüld az alkalmazások, és a játékeredményeid állandó megosztását. Ugyanez vonatkozik az idézetekre, vagy bármi másra. Nem tesz túl jó benyomást, ha az oldalad tele van rakva mindenféle „butaságokkal". Komolytalan képet fest rólad. Nézz úgy az oldaladra, mintha egy reklám lenne, ami téged mutat be. Ha nem akarod messziről elriasztani a nőket, kerüld az olyan nyilatkozatokat, amik szerint a házasságot hülyeségnek tartod, és nem akarsz gyerekeket.
Az exednek sincs sok helye az üzenőfaladon. A haverok idióta kommentjeit is kordában tarthatod azzal az apró „Töröl" gombbal.

top-tippek-a-facebookos-csajozashoz

8. Maradj érdekes
Nem kell kihangsúlyozni, hogy azok az emberek, akik állandóan frissítik az oldalukat, és folyamatosan posztolgatják a fotókat magukról, és minden másról is, azok idegesítőek. Nincs is rá szükség, hogy mindig mindenki tudja, hogy épp kivel, mit, és hogy hol csinálod. Ha egy külföldi nyaralásra készülsz, vagy az ott készült néhány jól sikerült képet tennéd nyilvánosságra, akkor hajrá! De egy szimpla hétvégi kiruccanás előtt csak annyit írsz, hogy elindulsz meghódítani az éjszakát. Ha nem írod, hogy kivel, és hová mész, akkor felkelted a lány/lányok érdeklődését, és szinte azonnal tudni akarja majd a részleteket. Ez valószínűleg oda vezet majd, hogy másnap csevegést kezdeményez, érdeklődik. Lehet, hogy titkon már azt reméli, legközelebb csatlakozhat...

{loadposition szoveg}

7. Csatlakozz csoportokhoz, rajongói oldalakhoz
Ez megkönnyíti majd, hogy olyanokkal tudj ismerkedni, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Lehet, hogy találsz egy laza csajt, aki ugyanannak a csapatnak szurkol, vagy, aki ugyanazért a filmért rajong. Ezáltal rögtön lesz legalább egy közös témátok, és nem kell aggódnod amiatt, sem, hogy mivel is kezd el a beszélgetést. Néhány csoport találkozókat is szervez, ami lehetőséget ad a személyes találkozásra is, és megnöveli az esélyeidet a lánynál az is, ha személyesen hívod el egy randira, amit legközelebb már kettesben tölthettek el.

top-tippek-a-facebookos-csajozashoz

6. Keresd az ismerőseid ismerőseit
Egy tanulmány szerint a facebookon töltött idő 70%-a azzal telik el, hogy mások profilját nézegetjük, és ezeknek az adatlapoknak a 2/3-a nőké. Csatlakozz te is ehhez az arányhoz, és nézz körül az ismerőseid ismerősei között, így, ha találsz valakit, aki szimpatikus lehet, megkérheted a barátodat, hogy mutasson be neki. Be is jelölheted ismerősként, ha látja, hogy van közös ismerősötök, lehet, hogy visszajelöl. Ha biztosra akarsz menni, akkor írd meg neki üzenetben, hogy azért szeretnéd megismerni, mert szívesen megismernéd. Arra figyelj, hogy a tényleges, hivatalos első randira ne üzenetben hívd el, hanem telefonon keresztül.

A top 5 csajozós tippet a cikk következő részében olvashatjátok!

 

Megtekintések száma: 5686


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet