Top10: A legklasszabb esernyők!

2013 Június 19

Hiába a kánikula, előbb- utóbb esni is fog. Hogy addigra mindenkinek legyen ideje beszerezni egy szuper darabot, itt van egy tízes toplista a legklasszabb esernyőkből!

10. Időjós esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Egy beépített okos kis szerkezetnek köszönhetően az esernyő képes az időjárásról információkat letölteni. A dolog wifin keresztül működik, és az esernyő nyelében található LED fénye jelzi, hogy fog-e esni vagy sem. Minél nagyobb az esélye a rossz időnek, a fény annál erősebb.

9. Bluetooth esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Az esernyő markolata hangszóróként és mikrofonként funkciónál, és bluetooth-on keresztül kapcsolódik az okostelefonhoz. Megkönnyíti azok dolgát, akiknek rengeteg sürgős elintézendője van, vagy azokét, akik imádnak a telefonjukon lógni, csak úgy.

8. Felhő esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Tulajdonképpen léggömbökből áll az esernyő, ami egy felhőt formáz. A formát úgy alakították ki, hogy az esőcseppeket távol tartsa a célszemélytől. Hátránya, hogy minden használat előtt fel kell fújni, és biztosan könnyen ki tud lyukadni...

7. Udvarias esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Az esernyő merevítése úgy van kialakítva, hogy a markolat alsó részét meghúzva, az esernyő széle behajlik. Talán ez a leghasznosabb találmány, hiszen szűk helyeken és tömegben nagyban megkönnyíti a közlekedést.

6. Világító esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Az esti órákban, vagy ködös, viharos időben egy ilyen esernyő kellene mindenkinek. Az indok egyszerű: az esőcseppek hatására az esernyő világítani kezd. Tehát minél jobban és sűrűbben jönnek az esőcseppek, annál fényesebb lesz. Kinetikus, vagyis mozgásérzékelő technikával működik.

{loadposition szoveg}

5. Nubrella

top10-a-legklasszabb-esernyok
A vállakra helyezhető, így az ember kezeit szabadon hagyja. Viszont 100%-osan csak akkor működik, ha az eső egyenes irányban lefelé esik, hiszen viharos szélben nem valószínű, hogy a fejen kívül a test többi részét is szárazon tartaná.

4. Superbrella

top10-a-legklasszabb-esernyok
Nem úgy, mint ez az 5 darabból álló szuper esernyő, ami minden oldalról véd. Vízálló szellőzőnyílásokat is elhelyeztek rajta, viszont aki nem viseli jól a bezártságérzetet, annak talán még ez sem lenne elég...

3. Színváltós esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Ez a darab nem világítani kezd, ha eső éri, hanem színesedni. Olyan speciális tintával festették rá a mintáját, ami szárazon fekete-fehér marad, de ha víz éri, megmutatja valódi színeit.

2. Tandem esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Szintén egy nagyon hasznos ötlet, hiszen sokkal kényelmesebb lehet egy ilyen alatt sétálni a pároddal. 2 esernyővel egymás mellett sétálni szinte lehetetlen, hiszen nehezebb kommunikálni és közlekedni is. A páros változat alatt nem csak, hogy elfértek, de attól sem kell félni, hogy kiszúrod a másik szemét a saját ernyőddel.

1. Kard alakú esernyő

top10-a-legklasszabb-esernyok
Biztos vagyok benne, hogy a fiúknak ez lesz a kedvence! Viszont nem lehet teljes az örömük, mert az esernyő nyelébe nincs penge rejtve, ahogyan az a filmekben és a képregényekben lenni szokott. Belegondolva, ez talán nem is olyan nagy baj.

 

Megtekintések száma: 5403


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet