Top10: Amit NE egyél az első randin!

2013 Április 17

Mindenki próbálja a legjobb, legelbűvölőbb formáját hozni az első hivatalos randi folyamán. Arra viszont nem gondolunk, hogy hiába a makulátlan külső, az előre kigondolt beszédtémák, ha evés közben megfeledkezünk magunkról.

A nő mindent észrevesz, olyat is, amiről a férfi azt hitte, hogy nincs is. Ez különösen igaz az első találkára, tehát ezentúl tartsd észben: az, hogy mit és hogyan eszel, többet elárul rólad, mint gondolnád.

10. Big Mac
Ha a McDonald's ad helyszínt az első randitoknak, akkor valószínűleg nem is igazán komoly a dolog, igaz? Vagy rejtegetni akarod a lányt, vagy nem is érdekel annyira, hogy kitalálj valami igazán ütőset. Biztosan lemondhatsz a második randiról, ha az evéshez értek. Láttál már valakit elegánsan hamburgert enni? Beszélgetés is maximum arról folyhat közben, hogy melyikőtök hol lett mustáros...

9. Tej
Kérj inkább egy kávét, vagy bármi mást. A felnőtt férfiak nem isznak tejet nyilvános helyen, főleg, ha egy nővel vannak. Azt gondolja majd, hogy még nem is nőttél fel igazán, és elképzeli, ahogy a találkozó után anyucihoz mész haza. A közeli ismerőseidet biztosan nem zavarja, bármit is egyél/igyál. Viszont rossz hír: az embernek előítéletei vannak.

top10-amit-ne-egyel-az-elso-randin

8.Vaníliafagyi
Semmi izgalmas nincs a vanília ízű jégkrémben. Unalmas és fantáziátlan, és sajnos ezt üzeni arról is, aki eszi. A partnered valószínűleg látja majd maga előtt a lehetséges párkapcsolatotokat, ami a napi rutin szerint zajlik. És ez alatt a nemi életeteket értem leginkább... Ha mégsem tudsz lemondani róla, kérd valamilyen különlegességgel, mondjuk menta vagy áfonyaszósszal.

7. Halrudacskák
Ha mindenképpen halra fáj a fogad, akkor kérd a napi ajánlatot, vagy a halspecialitásukat. A másiknak egyértelműen azt üzened a halrudacskákkal, hogy nem szeretsz újdonságokat megkóstolni, a megszokások rabja vagy és biztosra mész. Ez az étel az olyan anyák fegyvere, akiknek válogatós a gyerek. Te is édes lehetsz, ahogy a halat pici falatokra vágod és egyenként a majonézbe tunkolod!

6. Homár
Azt gondolod, ha ezt rendeled, akkor elhiteted vele, hogy a pénz nálad nem ügy. Szóval nem fogja érteni, hogy mért kerekedik ki a szemed, amikor rendel még egy pohár bort, egy új konyhát, vagy egy házat a tengerparton. Ezen kívül a homár a „legrumlisabb" kaja az étlapról. Nem lehet éppen szexi látvány, ahogy fülig rákosan ülsz vele szemben, feltéve, hogy eljutsz odáig, hogy felnyisd...

5. Taco
Hasonlóan a hamburgerhez, vagy más gyorséttermi kajához, arra fogsz koncentrálni, hogy egy darabban tartsd, és nem arra, hogy lenyűgözd a lányt. Az evése közben szinte lehetetlen bármilyen interakció. Ezen kívül a partnered csak annyit lát majd belőled, hogy te is olyan férfi vagy, aki nem figyel a másikra. Sem taco evés közben, sem focinézés közben.

top10-amit-ne-egyel-az-elso-randin

4. Kukorica
Az egyik legidegesítőbb étel a világon. Belemegy a fogadba, a torkodon ragad, de még az orrodba is felszökik, ha egyszerre próbálsz meg enni és beszélni. Addig nem nyugszol, amíg ki nem piszkálod a fogadból, legyen az bármi, az ujjad, evőeszköz, vagy ami épp a kezed ügyébe akad. A küldetés közben semmit nem hallasz abból, amit a csaj mesél, csak bólogatsz és aházol folyamatosan...

3. Csípős csirkeszárny
A csirkefalatok, vagy a mártogatósok egyetlen, de óriási hibája, hogy nem lehet belőlük úgy enni, hogy ne legyen szószos az egész kezed. Aztán jön az ujjad leszopogatása, annak eltávolítására. Ha még csípős is az étel ennek tetejébe, akkor izzadni is fogsz. Nem tűnik egy álomrandinak.

2. Saláta
FŐ ételként fogyasztani azt mondja rólad, hogy zavar a súlyod, vagy azt, hogy egyébként egy disznó vagy, de most próbálsz civilizáltan viselkedni és olyat rendelsz, ami biztonságos ilyen szempontból. Így vagy úgy, de fura, és cseppet sem férfias dolog salátát enni az első randin. Nem tudja majd hová tenni. És megosztani sem tudod majd vele, hiszen azt mégsem mondhatod: Hmm, csodás ez a friss, ropogós salátalevél, megkóstolod?

1. Leves
Fontos szabály: mindig ugyanannyi fogást egyél, mint a randipartnered. Ha kér előételt, akkor te is kérj, és ugyanez vonatkozik a salátára vagy a levesre is. Nincs annál kényelmetlenebb, mint úgy beszélgetni valakivel, hogy ő eszik, míg te kihagyod azt a kört, vagy fordítva. Ha te rendelsz elsőként, a levest mindenképp hagyd ki. A szemkontaktust is lehetetlen fenntartani közben, e mellett kilötyög, fröcsög és forró, ha pedig fújod, vagy szürcsölöd, attól a helyzet csak romlani fog.

 

Megtekintések száma: 5428


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet