Top10: így NE kérd meg a kezét!

2013 Május 27

Sütibe rejtve, részegen, vagy az üzenőfalán keresztül... te hogy csinálnád?

1. Kérdés nélkül válasz sincs
Az olyan mondatok, mint a „Veled képzelem el a jövőmet.", vagy „Veled szeretnék megöregedni." nagyon jók felvezetésképp, de egy ilyen kijelentésre nehéz bárhogyan is reagálni, de a legnehezebb IGEN-nel válaszolni rájuk. És addig nem is igazán lehet benne biztos a másik, hogy mit is szeretnél, amíg fel nem teszed a kérdést.

2. Ételbe rejteni
Rengeteg rizikója van, de már a véletlenül lenyelt ékszer gondolata is elég riasztó kell, hogy legyen. Ha valamilyen ragacsos desszertbe rejted, akkor még jó koszos is lesz a gyűrű, macerás kiszedni, letisztítani, és igazából egy nő se szeretne az ujjára húzni egy gyűrűt rögtön a szufléból kihalászva... Ha ilyesmit tervezel, jussanak eszedbe a vígjátékokban látott cikis sztorik!

top10-igy-ne-kerd-meg-a-kezet

3. Moziban
Ha óriási filmrajongók vagytok, akkor sem jó ötlet. Sok nyilvános hely megfelelő ahhoz, hogy ott kérd meg a kezét, de egy olyan helyiség, ami tele van filmet néző emberekkel, nem az. Ráadásul az sem biztos egyáltalán meghallja, vagy érteni fogja a kérdésedet, ellenkező esetben pedig a fél mozi hallja majd. A sikongatva felugró barátnődet nem biztos, hogy mindenki örömmel fogadja majd, hiszen mindenki más a film miatt vette meg a jegyet.

4. Túl korai reggelen
Igaz, nagyon romantikus is lehet egy gyűrűvel ébreszteni a párodat, de kényelmetlen is lehet. Kevesen érzik jól magukat a bőrükben a reggeli zuhany és a kávé előtt, és ha egy rossz ébredést fogsz ki, akkor a fene megette az egész pillanatot. Ne támadd le rögtön, amíg nem szedi össze magát teljesen!

{loadposition szoveg}

5. Irodában/munkahelyén
A munkahelyén mindenki feszült és tele van stresszel. Ráadásul hogy a legrosszabb pillanatban állítasz be egy vészhelyzet közepén, és kénytelen téged lerázni. Ezzel őt is kellemetlen helyzetbe hozod, és te is rosszul fogod érezni magad. Ezen kívül személytelen is, a munkahely nem az ilyen személyes dolgokra való, plusz, ha a kollégák előtt kéred meg, akkor mindenki számítani fog tőletek egy meghívóra is...

6. Részegen
Meginni pár pohár bort a vacsorához egy dolog, de a végén ne azért térdelje le előtte, mert nem bírsz az egyensúlyoddal. Egy buli közepén sem jó ötlet előhozakodni a kérdéssel, hiszen nem épp romantikus, ráadásul nem is lesz benne biztos, hogy mennyire veheti komolyan. Az is eszébe juthat, hogy józanon nincs elég bátorságod hozzá, és ettől lehet, hogy csalódott lesz.

7. Klisék
Rengeteg bevált, romantikus gesztust ismerni, de ne akarj egyet sem egytől-egyig lemásolni. Ihletmerítésnek jó közöttük szemezgetni, de a tiétek legyen személyes. Ő is jobban örül majd, ha te személyesen találsz ki neki egy meglepetést, és nem egy szép, de elcsépelt ötlettel rukkolsz elő.

8. A lány elrablása
Sokan biztos összehúzzák most s szemöldöküket, pedig egyre több sztorit hallani arról, hogy a srác elraboltatja a barátnőjét és bekötött szemmel, megkötözve viteti a lánykérés helyszínére. Rémült lesz, sírni fog, kiabálni, téged pedig utálni...

top10-igy-ne-kerd-meg-a-kezet

9. Telefonon/e-mailben/smsben/facebookon
A lánykérés az egy olyan pillanat, ahol mindkettőtök jelenlétére szükség van. Ráadásul nem látod sem a reakcióját, nem tudod fogni a kezét, megölelni sem tudjátok egymást, és a gyűrűt sincs, aki átadja! Egyszerűen nonszensz. Az esküvőtökön azért mindketten jelen lesztek?!

10. Kötelességből
Senki sem szeretné, hogy a megszokás miatt, vagy kötelességérzetből vegyék el. Az „elég régóta együtt vagyunk már, miért ne házasodjunk össze" elég béna. Minden nő arra vágyik, hogy azért kérjék meg a kezét, mert a férfi tényleg elhatározta magát, és 100%-osan akarja a dolgot. Ha úgy érzed, hogy a társadalom elvárásait kell teljesítened, inkább ne házasodj.

 

Megtekintések száma: 5247


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet