Top10: Mit ne tegyél szakítás után!

2013 Június 10

Neked mi a taktikád? Vad csajozásba kezdesz, az alkohol lesz az új legjobb barátod, vagy bezárkózol a négy fal közé???

1. Ne menj random/ vakrandikra
Az ismerkedés segíthet továbblépni, és talán még találkozhatsz is valakivel, aki szimpatikus. Viszont erőltetni a randizást csak azért, hogy pótolni tudd a veszteséget, vagy azért, hogy mihamarabb találj valakit bosszúból, az nem jó ötlet. Ismerkedj, ha van kedved, de csak azért ne kezd új kapcsolatot, hogy ne kelljen egyedül lenned.

2. Ne élj a múltban
Folyamatosan a közösen eltöltött időn merengeni, hogy miket csináltatok együtt, hogy miket mondott, és tapasztaltatok meg együtt csak depresszióhoz vezet. Ne rá gondolj, hanem a jelenedre, vagy, ami még jobb és motiválóbb, a jövőre!

top10-mit-ne-tegyel-szakitas-utan

3. Ne hívogasd
Semmi jóhoz nem vezet, ha rátapadsz! Ahelyett, hogy normális viszonyban tudnátok elválni, csak a háta közepére kíván majd és messziről elkerül. Legyen tartásod ahelyett, hogy megalázkodsz előtte és inkább töröld a számát. Ez az egyetlen biztos módja annak, hogy elkerüld a kísértést.

4. Ne zárkózz el a világtól
Egyedül lenni jó dolog. Átgondolhatod a dolgaidat, levonhatod a tanulságokat, terveket szőhetsz a jövőt illetően. Viszont ha túl sok időt töltesz társaság nélkül, akkor magányos leszel, és többet fogsz gondolni a már nem létező kapcsolatodra is. Lógj inkább a haverokkal, vagy a családdal. A társaság felvidít és segít kikapcsolódni.

5. Ne ess túlzásokba
Sem a folytonos nassolás, sem a mértéktelen ivászat nem vezet sehová. Tarts mértéket! A barátok és a jó társaság, akik pozitív energiákkal töltenek fel ahelyett, hogy lehúznának, segít.

top10-mit-ne-tegyel-szakitas-utan

6. Ne ess bele az első lányba, aki szembe jön
Akármennyire is szeretnéd igaznak hinni a dolgot, csak az űr betöltésére jó, de nem valódi érzelem, és működőképes kapcsolat nem lenne a dologból.

7. Ne szexelj
Nem kell cölibátust fogadnod, csak azért, mert éppen egy szakítás után vagy, de nem árt, ha egy ideig elzárkózol a szextől. Hagyd, hogy lecsengjenek benned az érzelmek, így, ha találkozol egy helyes lánnyal, akkor már biztosan tisztán fogod látni a dolgokat.

{loadposition szoveg}

8. Legyél egyedül minél kevesebbet
Ahogy fentebb már szó volt róla, az egyedüllét jó, de csakis egy bizonyos mértékig. Ha úgy érzed, magányodban kísértést éreznél arra, hogy felhívd, vagy, hogy sajnáld magad a régi emlékeket nézegetve, inkább menj át egy haverodhoz és videojátékozzatok!

9. Lecsekkolni a profilját, rendszeresen
Nagyon rossz ötlet. Ha azt látod, hogy az exed éli az életét, mint ha mi sem történt volna, az csak még jobban fog bántani.

top10-mit-ne-tegyel-szakitas-utan

10. A legjobb barátját/barátnőjét faggatni
Lehet, hogy közösen jártatok bulizni, de a legjobb barátnő mostmár csak az ő legjobb barátnője. Tartsd magad távol tőle is. Ne adj nekik okot arra, hogy leírjanak.

 

Megtekintések száma: 5228


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet