Vérciki vakrandik

2013 Január 17

Igen népszerűek az internetes társkereső oldalak, bár néhány történetből kiderült, hogy némelyek valójában nem társat szeretnének maguknak találni, hanem csupán kalandra, heccre vágynak. Ez utóbbiak miatt nem egyszer torkollt már cikis botrányba a randevú! Kigyűjtöttem önöknek párat, olvassák és okuljanak! 

 • Amikor a férfi meglátta, hogy a társkereső oldalon magát harmincas szexis hölgynek kiadó randipartner a valóságban enyhén szólva egy jóval idősebb bányarém, nagyon gyorsan faképnél hagyta azt, miközben nem a legszebb kifejezésekkel illette!

 • A boldog lány megmutatta barátnőjének annak a fiúnak az adatlapját, akivel randizni készült, s mindjárt kiderült, hogy mindkettőjükkel ugyanaz beszélt meg találkát. Együtt mentek el a megbeszélt helyre, s egy-egy pofon kíséretében kifejtették véleményüket!

 • A fényképet nem közölt, magát özvegyként feltüntető nő alaposan beégett, amikor a kiszemelt férfi közölte vele a randevún, hogy ismeri őt, mert egy munkahelyen dolgozik a férjével, s látott róla képeket!

 • Igencsak ciki jelenet volt, amikor a későbbi időpontra megbeszélt hölgy egy órával előbb érkezett meg, hogy minél jobb helyet kapjon a zsúfolt étteremben, így  rajtakapta a férfit, aki épp a menyasszonyával falatozott!

  {loadposition szoveg}

 • Hatalmas botrányt rendezett a férj, amikor felfedezte, hogy féltékenysége nem alaptalan, ugyanis követte a feleségét, aki épp egy fiatalabb férfival készült személyesen megismerkedni!

 • Még a számlát sem fizette ki a férfi, olyan hamar távozott, amikor a randipartner a bankszámláján lévő összegről kezdett el kérdezősködni!

 • Evett- ivott, majd angolosan távozott a férfi, hátrahagyva a fizetnivalót. Az átvert nő nyomozni kezdett utána, s kiderült, hogy egy hajléktalannal randizott, aki csak meleg ételre vágyott!

 • A férfi nem tétovázott, így a kikért leves hamar a fején landolt, amikor megkérdezte a nőtől, hogy gyorsan döntse el, melyiküknél ejtsék meg a szexet, ő ugyanis szexpartnerre vágyik!

 • Elég furcsa módját választotta a hölgyemény annak, hogy szavazatokat gyűjtsön magának a szépségversenyre: találkozott, csábított, s közölte, hogy a következő randi feltétele, ha voksot kap. Körülbelül 1500 szavazatot szerzett!

 • De számomra a pálmát az vitte el, amikor a találkán kiderült, hogy a hatvan éves szomszédbácsi az, aki izmos fiatal pasiként tüntette fel magát a szomszédlányka előtt!

Bármilyen viccesnek is tűnnek az esetek, higgyék el, nagyon kellemetlenek ezek a helyzetek, úgyhogy csak óvatosan!

 

Megtekintések száma: 6259


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet