Abszolút luxus: 2020-as Land Rover Defender SUV

2019 Október 15

A Jaguarnál hagyománya van a luxus járművek megalkotásában, így a terepjáró Defender mindig kicsit összeegyeztethetetlen volt az autógyártó filozófiájával.


 Az új 2020-as Land Rover Defender SUV viszont amellett, hogy továbbviszi a Defender jó hírnevét, közben a luxus Jaguar megjelenik benne.

„Az emberek túlnyomó többsége ezzel az autóval él nap mint nap, így kifinomultnak és kényelmesnek kell lennie, de a Defender nevének is meg kell felelnie .” – magyarázta a Jaguar Land Rover szóvivője, Nathan Hoyt. „A korai prototípusokat vezettem, és azóta sokat finomítottak. Azt hiszem, mindenki talál majd valamit, amit élvezhet az autóban.

A luxusnak a Defenderhez való hozzáadása nem megy az off-road képességeinek rovására. A Defender magas építésű, tartós alkatrészekkel rendelkezik, amelyek mindegyike hozzájárul a jó vezethetőséghez. Nem csak a régi iskola off-road képességei lesznek meg a Defenderben, rengeteg új technológia is segíti a terepjárót, hogy csaknem bármin fel tudjon kapaszkodni, mint például az adaptív légrugózás, a különböző vontatási módok és a hegymenet irányítása .

A luxusérzet és az off-road képesség kombinálása ígéretes párosítás, melyet még a rendíthetetlen Defender rajongók is alig vitathatnak.

M.Peet

Via Manofmany

Land Rover Defender SUV Luxusterepjáró

 

Megtekintések száma: 76624


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet