​Breaking: társul a Toyota és a Suzuki!

2019 Augusztus 29

A két vállalat bevásárolt a másik részvényeiből, megosztják a már létező technológiájukat és közösen fognak fejleszteni, tesztelni. A két fél méretkülönbségét jól szemlélteti, hogy míg a Toyota 910 millió dollárért 4,96 százaléknyi részesedéshez jutott a Suzukiban, addig a másik irányban 452 millió csupán 0,2 százalékot jelentett. Ezek a számok csupán csak a formaságot mutatják, valójában mindez a költségvetések alacsonyan tartásáról szól.

View this post on Instagram

Melyik a kedvenc, autóval is megközelíthető tengerpartod? 🏖 ⠀ Írd meg kommentben! 👇 #suzuki #suzukilovers #mysuzuki #suzukihungary #ilovesuzuki #beach #holiday

A post shared by Suzuki Magyarország (@suzukimagyarorszag) on

A Toyota és Suzuki közösen adtak ki közleményt, miszerint az egész autóipar átalakulóban van, és együttesen szeretnének megoldásokat és innovációkat találni, új piacokra belépni. Természetesen mindezek mellett megmaradnak ugyanúgy versenytársaknak.

Na de a gyakorlatban hogy is néz majd ki ez a kollaboráció? A Suzuki felhasználhatja a Toyota előrehaladott fejlesztéseit a hibrid és elektromos hajtások terén, míg a Suzuki által fejlesztett modern motorokat a Toyota építheti majd be kis és kompakt autóiba. Ezek mellett közösen fejlesztik az önvezető technológiájukat, így mind a két gyártó sok-sok költséget spórol meg.

View this post on Instagram

Make the best of your summer, it won’t last long! . #TOYOTA #RAV4 #SUV #4x4 #4WD #HybridCar #White #WhiteCar #ToyotaNation #ToyotaFamily #CarsOfInstagram #CarOfTheDay #AutoNation #Adventure #AdventureIsLife #Sunny #SunnyDay

A post shared by TOYOTA (@toyota) on

autók verdák cars sportcar Toyota Suzuki társulás

 

Megtekintések száma: 26486


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet