Újabb elképesztő autó

2020 Július 31

Szeretsz olyan titkos filmeket, mint az Inception, a Memento, a forráskód és így tovább? Hányszor akartál belépni a képernyőre, és magad élni a kirakós játékkal? A mátrixos fantáziáid most életre kelnek a Rolls-Royce Wraith Kryptosnak köszönhetően, amely titkosított rejtjelező üzenetekkel van tele. Ezt a két ajtós kupát a Rolls-Royce Katrin Lehmann tervező tervezte, aki a Rolls vezérigazgatójával, Torsten Müller-Ötvös-sel csak két ember a teljes „felbontásban” a kódokhoz, a válasz zárt borítékban van, amely széfbe helyezték a Goodwood vezérigazgatói irodájában. Tehát igen, a hype valódi, a kódok valódi, és ez az autó úgy néz ki, mintha a filmekhez készült volna. A Wraith Kryptos nagy turnéjának mind az 50 egysége rendelkezik rejtett üzenettel, közvetlenül rájuk tervezve, rejtjelezési rejtjelek formájában. Mint korábban említettem, 50 nagyon gazdag és szerencsés ember csak 400 000 dollárért (125 millió ft) vásárolhat ilyen Wraith Kryptos autókat. Ezeknek a csodálatos autóknak a tulajdonosai továbbra is küldhetik kitalálásaikat az exkluzív Rolls-Royce Whisper alkalmazáson keresztül, utalva arra, hogy a titkosító üzenet beépíthető az autó tervezésébe.A varázslat az autó külsején is folytatódik, mivel a Bespoke Delphic Grey színvonala kék és zöld pehelyét csak közvetlen napfény hatására mutatja.

Itt kezdődik minden az ecstasy szellemében, ahol a motorháztető díszének alapja tartalmaz egy Morse-kódot, mint egy metszet.

A Rolls Royce kicsit kedves a leendő tulajdonosok számára azáltal, hogy a hímzett rejtvényt a fejtámlába helyezi. A találgatásokat a Rolls-Royce Whisper alkalmazáson keresztül elküldheti a cégnek.

A csillagfényszórónak az autó egyik csúcspontjává kellett válnia, a csúcstechnológiával, amely adatfolyamra emlékeztet.

Forrás:Luxurylaunches

 

Megtekintések száma: 58522


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet