A halloweeni dekoráció, mely annyira rémisztő volt, hogy levették a boltok polcairól!

2016 Október 04

Ha valaha valakit nagyon halálra akarsz rémiszteni, akkor ezt a dekorációt mindenképp be kell szerezned. A gond csak az, hogy annyira durva volt, hogy levették a boltok polcairól.

Dekorációkat kitenni az ablakba, vagy a ház köré remek módja annak, hogy rákészüljünk a Hallowwen hangulatára. A Halloween előtti készülődés mindig is egy borzongós hangulatú időszak volt, és magát az ünnepet is belengi valami bizarr báj.

A boltok polcain sorra jelennek meg a riogató dekorációk. Vérben úszó töklámpások, boszorkánymaszkok, és világító kontaktlencsék.

Igen ám, de egy cég annyira messzire ment a termékével, hogy le kellett venni a boltok polcairól. A titokzatos bizarr maszk egy félelmetes arcú kapucnis kukkolót ábrázol.

A dekorációt az ablakra kell tapasztani, és remek díszítője lehet a Halloweennek.

A termék olyan élethűre sikeredett, hogy Kanadában a szülők egy csoportra bojkottra hívta fel az embereket, mert szerintük az arc annyira félelmetes hogy riadalmat kelt az embereknek.

Főleg azért is, mert megindultak az olyan átverések, amikor egymás szomszédjai tettek a másik ablakára egy-egy ilyen dekorációt, amitől a családok frászt kaptak.

Ne feledjük: Amerikában igen gyakoriak a zaklatásos esetek, és az elrablások, gyilkosságok, így a szülők és a családok joggal voltak felháborodva a terméken. De azért nagyon jó és ötletes átverés, nem?

Egyes helyeken még biztosan be lehet szerezni a terméket, ha rendelkezel kanadai nagybácsival, vagy rokonnal, ezt kérd tőle karácsonyra!

Garantáltan a frászt tudod majd hozni másokra!

Ha tetszett ne habozz, OSZD MEG a cikket!

vicces ijesztő videó érdekes érdekesség humoros bizarr

 

Megtekintések száma: 16902


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet