A szerencsétlen tolvaj a mosogatógépbe hajtogatta bele magát a rendőrök elől!

2016 Október 17

Az emberi butaság határtalan, akárcsak a leleményesség. Ha embertársaink meglopásáról van szó, akkor az ember – főleg a magyar ember – különösen leleményes tud lenni. Ez a férfi bár nem színesíti nemzetünket, színesfémgyűjtőket meghazudtoló módon bújt el a rendőrök elől!

Időnként bizony előfordul, hogy betörnek az ember házába. A leleményes tolvajok mára már szinte egy külön szakmává növesztették ki a lakásokból, házakból való eltulajdonítás művészetét.

Mind minden szakmánál, itt is vannak követelmények. Például az, hogy az ember kelljen ambiciózus legyen, és mindig törekedjen a legnagyobb fogásra, és ne ijedjen meg a kihívásoktól.

Az egyre modernebb zárok, riasztórendszerek miatt az önképzésre is időt kell fordítani, hogy mindig tisztában legyünk az apró, ámde trükkös fortélyokkal.

Tárgyakat eltulajdonítani egy idegen lakásból nem egyszerű feladat, így előny, ha nincs bennünk semmilyen szégyenérzet.

És ha beüt a baj, akkor nagy hasznát tudjuk venni a kaméleonokat meghazudtoló rejtőzködő művészetünknek is.

Így lehetett ezzel a lengyelországi tolvajjal is, akit Glogow városában értek tettem. Méghozzá nem is akárhogyan.

A férfi egy második emeleti lakásba tört be, de a kiérkező rendőrök megzavarták az akciója közben. A riadt betörő ekkor megpróbált elrejtőzni az egyik mosogatógépbe.

Origami művészt meghazudtoló módon hajtogatta be magát a nagyon szűk mosogatógépbe, majd kivárta, hátha elmennek a rendőrök.

A férfit azonban az apró neszek és a mozgolódás elárulta a rendőröknek, és azok óvatosan kinyitva a szerkezet ajtaját megpillantották, és le is tartóztatták az egyébként nagyon ittas állapotban lévő férfit.

Azért is lett hír a betörő remek álcázó technikájáról, mert az, hogy valaki egy mosogatógépbe bújik, egyáltalán nem szokványos menekülő útvonal a betörők között.

A szerencsétlenül járt férfi minden bizonnyal azóta is azon gondolkodik, hogy miért ova bújt be, és miért nem iszkolt el azonnal a helyszínről.

Talán, ha józanabb lett volna…

vicces videó humoros

 

Megtekintések száma: 12594


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet