Egy férfi ételt ad egy kolduló kutyának, de mivel nem eszi meg, követni kezdi

2017 Január 08

Bármennyire is igyekszünk örök otthont adni szeretett háziállatainknak, még mindig nagyon sok állat kóborol odakint. Folyamatosan találkozunk olyan esetekkel, mint ez is, ahol egy pitbullt egy kukához kötöttek ki.

A videón szereplő kutyusnak nem ismerjük a háttértörténetét, de a kutyus megtalálta a túlélés egyik módját, Thaiföldön, Bangkok környékén, ahol ételért koldul a piac környéki részeken.

A férfi szerint, aki a videót készítette, már több alkalommal látta a kutyát koldulni. Mindig visszajön, hogy újabb ételt könyörögjön ki, de nem eszi meg, hanem elrohan a kapott hússal. Ha olyan éhes, hogy koldul az ételért, akkor miért nem eszi meg a csirkét ott rögtön?

A férfi úgy döntött, hogy kivizsgálja a dolgot. Ahogy a kutyus könyörögve pillantott rá, adott neki egy nyársat hússal. Miután a szájába vette, azonnal nekilódult.

Ez alkalommal követte őt a férfi.

A kutya hátrafordult, meglátta, hogy követi, de nem törődött vele, tovább futott.

Végül, egy elhagyatott kertbe érkeztek, ahol a kutya még egy utolsó pillantást vetett a férfira, majd az udvar egyik sötét sarkába sétált be.

Hírtelen, négy kölyök rohant ki, hogy osztozkodjanak a csirkén! Ez, tehát az, amit a férfi felismert: ez az ételt kunyeráló kutya egy szerető anya volt, aki a gyerekei számára koldult ételt. Reméljük, továbbra is megosztja ez a férfi ezt a videót, hogy mások is láthassák ezeket az imádnivaló kölyköket!

Kérjük, ossza meg ezt a videót, ha úgy gondolja, hogy ez a kutya egy csodálatos anya!

életmód videó érdekes érdekesség megható

 

Megtekintések száma: 61906


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet